Je surfde naar de DataFlow- of ONE Agency-website en komt op deze pagina terecht - huh!?

Vraag je jezelf nu af wat je fout deed? Niet doen. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Op 2 oktober 2017 zetten we een streep onder onze merken DataFlow en ONE Agency. Voortaan zijn wij “gewoon” AUSY Belgium. Een full-service IT-bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale AUSY Group.

Op onze blog vind je het volledige verhaal achter onze merkvereenvoudiging.

Region: Brussel
Contract: Bediende
Experience:
Junior (0-3)

Heb je pas je IT-diploma op zak en wil je graag je eerste stappen als Developer zetten? In plaats van je onmiddellijk voluit op de arbeidsmarkt te storten, kan je ook de voordelen ontdekken van ons young potential program Start IT Up. Tipje van de sluier: buitenlands avontuur!

Als je ‘Young Potential Program’ hoort, waar denk je dan aan? Sowieso komen een intensieve opleiding, persoonlijke begeleiding en een hoop werkervaring in je op. Die 3 aspecten vind je absoluut terug in Start IT Up, ons 1-jarig Young Potential Program voor junior developers (Java, .NET en Sitecore).

Maar omdat het volgens ons net nog dat tikkeltje spannender, leuker en uitdagender kon, zorgden we voor een spreekwoordelijke kers op de taart: een buitenlandse stage!

Hoe ziet het programma er precies uit?

  • Je volgt 10 dagen lang een Java-, .NET- of Sitecore-opleiding op maat.
  • 1 maand lang vertoef je in het buitenland en geef je het beste van jezelf bij een van onze Europese klanten.
  • Nadien ga je aan de slag als junior development consultant bij klanten als Colruyt, KBC, SD Worx, EDF Luminus, Telenet, Proximus etc.

Ontdek alles over Start IT Up en stel je kandidaat!

Stel je kandidaat

Slechts één bestand
5 MB limiet.
Toegelaten formaat: pdf doc docx pcs pages odt indd.