Account Manager Engineering

ref: 1010743159

Jouw uitdaging

Heb jij een passie voor engineering of ben je zelf ingenieur? We need you! Binnen ons team engineering zijn we op zoek naar een collega om ondersteuning te bieden aan onze consultants, op zoek te gaan naar nieuwe consultants en vooral onze key accounts verder uit te bouwen.

Ben je klaar om je volledig te smijten in een team dat geen nee zegt tegen lekkernijen, graag koffie drinkt en vooral een stevige dosis enthousiasme heeft? Je helemaal verdiepen in de wereld van engineering en zo meedraaien in ons winning team? Lees dan vooral verder!

Coach voor onze consultants

● Als Account Manager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze consultants. Je bent een echte problem solver en je helpt je consultants met veel enthousiasme. En als het kan, ontmoet je hen op gezellige teambuildings- of events!
● Jullie bouwen dus een goede band op en je bent op de hoogte van hun carrièreplan. Zo help jij hen om deze verder uit te bouwen.


Vedette voor onze klanten
● Je staat in contact met onze klanten en bouwt zo een vertrouwensrelatie op.
● Samen met de klant bespreek je de prestaties van de consultants en bekijk je hoe je die kan optimaliseren.
● Kansen zijn er om te grijpen! Je spot mogelijke opportuniteiten om op die manier zoveel mogelijk business te genereren voor jouw team.
● Je schrijft catchy vacatureteksten en publiceert deze op de meest optimale kanalen.
● Je beheert de instroom van sollicitanten via verschillende kanalen.

Jouw Kwaliteiten

● Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak of bent gelijkwaardig door ervaring.
● Onze ideale kandidaat heeft toch al wat ervaring. Ben je recruiter “looking for the next step” of werk je momenteel commercieel en zoek je naar een combinatie van verschillende uitdagende facetten?
● Ondernemingszin is essentieel, maar altijd in functie van het team. Of zoals we hier zeggen #teamAusy.
● Je bent een echte problem solver: de klant kan bij jou terecht voor een probleem en jij zal er alles aan doen om dit op te lossen.
● Ingenieur zijn is geen must, maar affiniteit met ingenieurs en technische profielen is wel essentieel om dé geschikte partner te zijn voor jouw klanten en kandidaten. Heb je dit niet? Dan moet je vooral veel goesting hebben om je hierin te verdiepen!
● Je kan kandidaten en klanten probleemloos in het Nederlands, Frans en Engels aanspreken.

Wat we aanbieden

  • Je krijgt een vast fulltime contract.
  • Je geniet van een aantal extralegale voordelen: smartphone, bedrijfswagen, laptop, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.
  • Afhankelijk van de prestaties van je team alsook van het bedrijf heb je recht op een team- en/of company bonus.
  • Je komt terecht in een bedrijf met een open en levendige sfeer.
  • “Work hard, play hard” is ons motto: samen vliegen we er stevig in, maar we houden er bijvoorbeeld van om samen gezellig te lunchen of te sporten.
  • Je bent welkom op tal van bedrijfsevenementen. Denk aan onze AUSY Family Day of een lekkere barbecue om de zomer af te sluiten.