Join #teamAUSY en start je carrière als recruiter!

Een echte AUSY word je niet, dat ben je.

Rekruteren op jouw maat

Rekruteren is teamwork, als je 't ons vraagt - niet voor niks een van onze belangrijkste waarden. Elke week kruisen nieuwe uitdagingen ons pad, en elke week gaan we ze gretig aan, samen met het héle team. Go hard or go home, weet je wel.

Dat je persoonlijkheid het verschil maakt, is voor ons niet zomaar een cheesy verkooppraatje. Je kan je talenten immers op verschillende manieren inzetten in ons rekruteringsteam.

Ben je een echte people person, dan beheer je vlot en enthousiast de inkomende sollicitaties. De juiste kandidaat selecteren? Daar heb jij een apart zintuig voor! Of misschien heeft een van onze vakdomeinen helemaal geen geheimen voor je dankzij eerdere werkervaringen. In dat geval stel jij aan de hand van je kennis van de business kandidaten voor bij onze klanten. En als er stiekem een verkoper in je schuilt, dan kan je zélf je rekruteringsopdrachten binnenhalen en invullen.

 

Vervoeg jij ons team?

Nieuw recruitment talent ontvangen we met open armen! We zijn vaak op zoek naar nieuwe collega's in een van onze kantoren in Leuven, Gent, Brussel, Antwerpen, Hasselt, Luik, Namen of Bergen.