hoe gaan wij te werk?

  • We starten met een intakegesprek, waarbij we de classified information binnen jouw bedrijf oplijsten. Op dat moment proberen we ook de pijnpunten te definiëren. We kunnen meestal snel onze vinger op een aantal verbeterpunten leggen die jouw bedrijf écht voordeel zullen opleveren. Tijdens het intakegesprek leggen we ook de prioriteiten vast die onze volgende stappen zullen bepalen.
     
  • In een tweede fase werken we enkele van de hoogste prioriteiten uit. We starten met een detailanalyse van de bedrijfsarchitectuur (we focussen op proces, organisatie, data en applicaties). Naast de primaire noden bekijken we ook de secundaire noden, zoals bedijfscomplianceregels en audit trials. Dat alles leidt uiteindelijk tot een plan van aanpak met een korte- en langetermijnscope, een gedetailleerde planning en inzicht in de nodige middelen. Onze experten stellen in deze stap ook de eerste technische oplossingen voor. 
     
  • Wanneer het plan is goedgekeurd, starten we met werken volgens de stage gate approach. We doorlopen de concept-, design-, develop-, deploy- en runfases, tot we jouw gewenste resultaat boeken. Het voordeel van deze aanpak, is dat er onmiddellijk kan worden bijgestuurd waar nodig.
     
  • Hebben we de volledige cirkel doorlopen en ben je tevreden met het resultaat? Dan gaan we verder met de verbeterpunten die een lagere prioriteit kregen!
contacteer ons

onze samenwerkingsmodellen

zijn gebaseerd op jouw noden.

ontdek

laat ons kennismaken

Photo of Jan Verbieren

jan verbieren

business director business consulting

Mijn solutions team en ik hebben als credo dat operationele issues en frustraties de basis opportuniteiten (FROPS) zijn voor haalbare, werkbare oplossingen, met meestal een digitale onderbouw en altijd een doorgedreven klantenfocus, met als doel een snelle impact op de bedrijfsvoering te realiseren.

19 onmisbare features

voor je contract management system.

download