Software Services: digitale projecten van a tot z

Een nieuwe website, een gepersonaliseerde app voor het bestellen van pakjes of een nieuwe omgeving met office tools of applicaties die je medewerkers helpen het leven makkelijker te maken: ons client team bijt zich erin vast. Het resultaat? Een product waar je verdomd fier op bent!

Vanuit onze eigen Software Delivery Centers in Leuven of Gent gaan we aan de slag om jouw digitaal project tot een goed einde te brengen. Onze analisten, architecten, project managers, developers en testers vormen een team dat je graag begeleidt door het hele proces. 

Een greep uit onze realisaties:

Hoe pakken wij je digitale project aan?

Vergeet wisselende contactpersonen, quick fixes en overdrachten naar support teams waarbij belangrijke projectinformatie verloren gaat. Wij ontwikkelden een volledig eigen aanpak gericht op kwaliteit (fier!) die wérkt (extra fier!).

We bouwen met jou graag een langetermijnrelatie uit. 2 aspecten die volledig “ons” zijn dragen daartoe bij:

 • We werken met vaste client teams
 • We staan steeds voor je klaar voor support & maintenance
   

De voordelen van een client team

Een client team bedient jou van a tot z en neemt zowel de bouw, de uitbreidingen, het onderhoud als de support van jouw project voor zijn rekening. Het spreekt voor zich dat die aanpak alleen maar voordelen oplevert:

 • Onze focus ligt altijd op stabiele langetermijnoplossingen.
 • Het komt de kwaliteit van de site of applicatie ten goede.
 • Het team kan zich echt vastbijten in jouw project en is dus bijzonder geëngageerd.
 • Doordat de teamleden voor lange tijd nauw betrokken zijn bij het project, kennen ze jouw organisatie door en door.
 • Je hebt contact met 1 vaste persoon en bouwt er een goede relatie mee op.
 • Goed bediend? Zeg dat wel!
   

Wat mag je verstaan onder support & maintenance?

Nadat we samen jouw project lanceerden, laten we je niet aan je lot over. Logisch, want in de huidige online wereld is het ondenkbaar dat een website of applicatie gebouwd kan worden zonder er daarna nog aandacht aan te besteden.

Je hoeft je geen zorgen te maken om technologische veranderingen. En neen, ook als je na het tracken van het surfgedrag van de eindgebruiker merkt dat er functionele of inhoudelijke aanpassingen nodig zijn, staan we voor je klaar.

En wat met (Drupal) security updates, hosting, performantie en back-ups? Ja, doen we ook!
Jouw client team voert al de aanpassingen reactief en proactief uit, op basis van een onderhoudscontract dat volledig aansluit op jouw wensen. Oef!
 

Neem contact op

Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy

Lees onze blog over software services

Kom op tegen Kanker: een uniform Drupal-platform
#IT #Clients
screenshot of a map of Flanders
Nieuwe Drupal-site voor Vlaams Verkeerscentrum
#vvc #drupal #IT
Hoe is het om te werken in ons Drupal-team?
#IT #Career