Dedicated Client Solutions

Dedicated - exact om dat woord draait het hier vooral. Wat moet jij daar precies onder verstaan? 

Via Dedicated Client Solutions nemen we jouw rekruteringszorgen weg en garanderen we de expansie van je bedrijf. We bieden jou een dienst op maat aan als het aankomt op volume-aanvragen, ofwel het voortdurend in grote aantallen rekruteren van bepaalde profielen in een van onze vakdomeinen: Engineering, Finance, Sales & Marketing, IT, Life Sciences of HR. 

Wat zijn ‘grote aantallen’? Goeie vraag! Dat gaat van pakweg 23 ingenieurs tot 87 sterke retailprofielen of 170 nieuwe collega’s binnen het bank- en verzekeringswezen. 

Straf, en dat vinden ook onze klanten. We verdienden onze strepen bij bedrijven als ING, Belfius, ENGIE, Delhaize, Elia, P&G, Texaco en Carrefour.
 

Hoe behandelt ons team jouw volume-aanvraag?

Helemaal op jouw maat! 

Ons team verdeelt hun aandacht niet over verschillende klanten tegelijkertijd, maar focust enkel op jou. Je staat in verbinding met 1 single point of contact: een persoon of team dat je doorheen de hele samenwerking met AUSY nauw bijstaat. Een snelle invulling en geoptimaliseerd wervingsproces zijn het gevolg!

De kandidaten die we voor jou rekruteren, kunnen vast bij je in dienst gaan, maar ook als consultant of freelancer. Bovendien letten we erop dat de cultural fit tussen onze mensen en jouw bedrijf zeker aanwezig is. Alles voor het beste resultaat!

Neem contact op

Wil jij een beroep doen op ons enthousiast team? Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

Geen volume-aanvraag, maar wel nood aan nieuwe talenten? We plaatsen consultants in je bedrijf of vinden collega’s die vast bij je in dienst gaan via werving & selectie.

Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy