Consultancy op maat

Heeft je organisatie soms behoefte aan extra kennis of capaciteit? Dan kunnen wij helpen! Je kan onze consultants individueel of in team inschakelen om je organisatie voor een korte of langere periode te versterken. Onze experten passen zich bovendien probleemloos aan jouw werkmethode aan. En dat kan allemaal in onze verschillende vakdomeinen: HR, IT, Sales & Marketing, Finance, Life Sciences en Engineering.

Amaai, zo flexibel? Ja!

Doordat het contract afgesloten wordt met AUSY, behouden de specialisten dezelfde werkgever en dus hun anciënniteit. Snel doorgroeien of zich toeleggen op één functie: onze experts bepalen zelf het tempo van hun loopbaan. Waar nodig zorgen wij voor opleiding.

We doen het niet ‘rap-rap’

Je mag er zeker van zijn dat enkel en alleen de beste experten bij je organisatie over de vloer komen.

Hoe zorgen we daarvoor? We gaan heel gedetailleerd te werk, want we willen je niet overladen met cv’s. Je ontvangt enkel de profielen van de consultants die een échte match zijn. Zo ben je er zeker van dat onze talenten je bedrijf als gegoten zitten. Zowel wat hun skills betreft, als op persoonlijk vlak!

We laten je niet aan je lot over

Gaan onze consultants bij jou aan de slag, dan blijven we contact houden. Zowel met jou als met de consultants.

We volgen je nieuwe werkkrachten op en maken hen via de juiste opleidingen en trainingen nog straffer dan ze al zijn.

Maar ook jou laten we niet aan je lot over. Bereik je effectief je doelstellingen? Stoot je op nieuwe problemen? Vinden er belangrijke veranderingen plaats binnen je bedrijf? We evolueren met je mee!

Young potentials aan je bedrijf binden?

Wij geloven in jong talent! Daarom zetten we 2 young potentials op poten: eentje voor starters in IT, en eentje voor starters in Engineering.

We leiden de talenten grondig op, waarna jij ze een stageplek geeft binnen je bedrijf. Een AUSY-mentor begeleidt de deelnemers tijdens het hele traject. Benieuwd hoe we je helpen om de young potentials aan je bedrijf te binden?

Neem contact op

Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy