Managed Services

Of je nu nood hebt aan een team van gemotiveerde support engineers, of op zoek bent naar toegewijde Java developers: AUSY, a Randstad company creëert en coördineert het team dat bij jou start.

De manier waarop dat gebeurt, is altijd op jouw maat: we staan garant voor een persoonlijke aanpak en luisteren naar de concrete noden en/of huidige pijnpunten om zo steeds tot de meest optimale oplossing te komen.

Bovendien zorgen we ervoor dat getrainde medewerkers uit ons back-upteam 24/7 in de startblokken staan om elke afwezigheid of elk piekmoment op te vangen. Erewoord!

Het resultaat? *Poef* - weg IT-zorgen.

Enkele klanten waarmee we een langdurige en vruchtbare relatie hebben opgebouwd zijn Portima, Securitas, Johnson & Johnson, Telenet, Proximus, Société Générale, Coca-Cola,  en Brussels Airport Company. En binnenkort ook met jou?

Managed Services op maat

Managed Staffing

Hoe garandeer je continuïteit van je IT-diensten naar je interne of externe klanten? Via Managed Staffing! Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het opzetten en beheren van je hele IT-team, of een deel ervan.

Fixed Price IT Services

Wil je een duidelijk zicht behouden over je budget? En weten wat je daarvoor in de plaats krijgt? We maken duidelijke resultaatsgedreven (prijs)afspraken en leggen die vast in een Service Level Agreement (SLA).

Via die resultaatsgedreven overeenkomst:

  • Verzorgen we het operationele beheer van je IT-omgeving
  • Nemen we de (technische) rapportering voor onze rekening
  • Zetten we integratie- en verbetertrajecten op

Projectwerk

Heb je tijdelijk hulp nodig bij de verhuis van IT-infrastructuur of wil je een nieuwe SQL-omgeving opzetten? Dankzij onze pool van vaste en back-upmedewerkers staat er op 1-2-3 een straf projectteam voor je deur. Ja, zowel voor alledaagse als voor waanzinnig uitdagende projecten.

Tijdens het hele project treden onze Service Delivery Managers en Project Managers op als vast contactpersoon. Zij zijn verantwoordelijk voor de inschatting, planning én opvolging van je project.

Volledige outsourcing

In ons hoofdkantoor vind je onze centrale servicedesk terug: een gericht en vernuftig team dat klaarstaat om jouw volledige IT-omgeving te beheren. Dankzij monitoring en ticketing tools garanderen zij een pro- en reactieve ondersteuning, zowel remote als ter plaatse.

Een greep uit hun mad IT skills:

  • Interne IT-processen en hardware verzorgen en onderhouden
  • Eindgebruikers assisteren en trainen
  • Het nodige materiaal en licenties aanleveren
  • Heuse IT-projecten ontwerpen en uitvoeren
  • Rapporteren over de geleverde prestaties en de IT-status van je bedrijf
  • Een Disaster Recovery Plan (DRP) uittekenen, uitvoeren en opvolgen