Bij Ausy streven we ernaar een partner te zijn tijdens je hele loopbaan. Dus ook wanneer je carrière een andere wending neemt en je andere uitdagingen aangaat.

Je hele leven bij hetzelfde bedrijf blijven werken, dat is niet meer van deze tijd. Dat weten wij ook. Maar misschien spot je, nadat je een andere uitdaging bent aangegaan, nog wel eens een nieuwe opportuniteit bij Ausy die je interesse wekt. 

Of misschien herkennen wij jou in een van onze vacatures... En dan horen we heel graag opnieuw van je! Onze deur blijft je hele carrière lang voor je open staan.

Zo ging het ook bij Kenny, die we opnieuw opbelden toen we merkten dat we hem een positie konden aanbieden die hem op het lijf geschreven leek.

service delivery manager kenny.

In 2016 startte Kenny bij Ausy als system engineer. Al snel kon hij de rol van teamlead voor het interne systems team opnemen, in combinatie met zijn technische rol.

Maar na een tijdje wou hij toch graag van die technische rol afstappen: hij voelde dat zijn ambitie daar niet lag, en dat hij er niet meer in groeide. Omdat er op dat moment binnen Ausy geen andere rol was die hem aansprak, ging Kenny ergens anders een uitdaging aan.

Een jaar later startte hij toch terug bij Ausy. Waarom wou hij graag terugkeren, en hoe bevalt zijn nieuwe rol hem? We laten het Kenny graag zelf vertellen!

persoonlijke ambitie.

“Afgelopen zomer werd ik gecontacteerd door een oud-collega van Ausy”, vertelt Kenny. “Of ik niet opnieuw hier aan de slag wou, deze keer als service delivery manager? Daar moest ik eerlijk gezegd niet lang over nadenken. Ik was eerder een andere uitdaging aangegaan omdat ik het gevoel had dat mijn persoonlijke groei stil stond in mijn technische rol bij Ausy, en er op dat moment geen andere uitdaging voor me was.”

“Maar als service delivery manager kan ik opnieuw veel bijleren, en zo ook mijn persoonlijke ambities waarmaken. Ik ondersteun klanten, en werk tegelijkertijd ook mee aan een nieuw project, dat ik uit de grond mag helpen stampen. Dat is natuurlijk een grote verantwoordelijkheid, maar ik vind het geweldig. Bovendien leer ik er enorm veel van, en dat is waar ik naar op zoek ben in een job.”

work hard, play hard.

Kenny: “Work hard, play hard: dat is mijn motto. Wanneer er doelen bereikt moeten worden, werken we collectief hard en zijn er vaak ook mooie beloningen aan verbonden. Iedereen heeft een gelijke inzet, van de ondersteunende collega’s tot het management level - ik heb bij Ausy nog nooit iemand gekend die zijn handen niet vuil wilt maken.”

“Maar ook de flexibiliteit en het vertrouwen dat ik hier krijg, apprecieer ik enorm”, gaat Kenny verder. “In deze onzekere tijden is het niet altijd gemakkelijk om alle ballen in de lucht te houden. Dat begrijpt het management. Wil je een beetje later beginnen met werken omdat je graag eerst je kinderen naar school brengt? Geen probleem! Begin je liefst vroeg, om dan ook op tijd te stoppen? Doe maar! Dat creëert een aangename sfeer om in te werken.”

“Er heerst een zekere can-do mentaliteit in dit bedrijf. De lat wordt vaak bewust hoog gelegd: je moet net een beetje uit je comfort zone gaan om je doelen te bereiken, maar wanneer je je doel dan eindelijk haalt, is de ontlading eens zo groot.”

quote icon

Of ik opnieuw aan de slag wou bij Ausy, deze keer als service delivery manager? Daar moest ik eerlijk gezegd niet lang over nadenken.

kenny, service delivery manager

geen 2 dagen zijn hetzelfde.

“Die flexibiliteit moet natuurlijk wel langs 2 kanten komen”, aldus Kenny. “Je kan zeker je weekplanning opstellen, maar er is geen garantie dat je die ook kan volgen. Op dinsdag ligt mijn planning vaak al volledig overhoop… ;-)”

“Ik vind die gezonde chaos wel tof. Geen 2 dagen zijn dezelfde, dus ik verveel me hier nooit. Bovendien blijft mijn job er uitdagend door.”

buikgevoel.

Kenny: “Soms moet je ook gewoon afgaan op je buikgevoel. Ik voel me goed bij Ausy, de mentaliteit en de groepssfeer liggen me hier, en ik heb het gevoel dat ik open en eerlijk over zowel de positieve als de negatieve aspecten van mijn job kan praten.”

“De waarden van Ausy zijn trust, entrepreneurship en team spirit”, gaat Kenny verder. “Hoewel ik me in ze alle 3 kan vinden, identificeer ik me toch het meeste met die laatste. Ik werk graag in een team. Ik vind het belangrijk om af en toe een second opinion te kunnen vragen, en om te kunnen sparren met mijn collega’s. Bovendien werk ik niet graag in mijn eentje op een eiland… Ik werk het best met andere mensen rond me.”

“Ondertussen ben ik weer gesetteld in mijn rol bij Ausy, en ik ben van plan hier nog een tijdje te blijven! ;-)”