We zijn blij om je te mogen aankondigen dat we voortaan deel uitmaken van het Google Cloud Partner Advantage programma. Via die samenwerking kunnen onze klanten alles uit hun cloudinvestering halen. We transformeren de manier waarop teams werken, zonder flexibiliteit en schaalbaarheid uit het oog te verliezen.

Bedrijven die zeker willen zijn van een succesvolle toekomst zetten volop in op digitale technologieën. Maar de weg naar die technologische oplossingen gaat vaak gepaard met hindernissen. Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en onze samenwerking met Google Cloud kan die relatie alleen nog maar versterken. Ons Google Cloud team zorgt voor oplossingen die écht waarde creëren en bijdragen aan innovatie, transformatie en groei op korte en lange termijn.

Kris Van der Stappen, Sales Director bij Ausy: “We zijn ervan overtuigd dat we doeltreffende Google Cloud oplossingen kunnen integreren voor élke klant in élke sector. Een straffe uitspraak, maar wel een die we waar kunnen maken. Google Cloud heeft namelijk een enorm breed gamma aan oplossingen die onderling vlot samenwerken.” 

Wat de business case ook is: uit de ongeëvenaarde oplossingen en technologieën van Google Cloud kan elk bedrijf voordeel halen. Combineer dat met onze expertise in het begeleiden van custom made digitale transformaties, en de weg naar succes voor onze klanten ligt open.

ontdek meer
over de auteur
portret kris van der stappen
portret kris van der stappen

kris van der stappen

sales director

Het is mijn passie om samen met organisaties te bekijken hoe technologie hen kan helpen in hun digitale transformatie en dit met als doel om hun business potentieel te maximaliseren.