We kunnen je wel vertellen dat Ausy een leuk bedrijf is, met toffe collega’s, mooie kantoren en lekkere koffie, maar waarom zou je ons op ons woord geloven? Jij wilt natuurlijk harde bewijzen zien, zwart op wit. Daarom vroegen we aan onze collega’s om even op een rijtje te zetten waarom zij zélfs op maandag graag komen werken.

Evelien: out-of -the-box denken in een out-of-the-box omgeving.

Evelien werkt als accountmanager in het nieuwe kantoor in Gent. Volgens haar inspireert de fancy werkomgeving tot hard werken.

“Op kantoor hebben we voor ieder wat wils,” vertelt ze. “Heb je nood aan een rustig plekje om te bellen? Trek je terug in een van onze geluidsdichte ruimtes! Wanhopig op zoek naar inspiratie? Ruil dat saaie bureau in voor een van onze brainstormruimtes. Afterlunchdip? Foodbaby? Doe gezellig samen yoga of neem een heuse sportbreak. Werken, saai? Zeker niet!”

Jonas: de verschillende kantoren binnen belgië zijn een enorm voordeel.

De leuke werkomgeving, en dan vooral de verschillende kantoren binnen België, zijn ook voor Jonas een enorme plus. 

“Als HR-consultant kom ik veel in contact met sollicitanten. Het feit dat Ausy 9 kantoren heeft binnen België maakt het voor mij makkelijk om interviews in te plannen op een plek die het best uitkomt voor de kandidaat. Dat betekent natuurlijk wel dat ik veel op de baan zit, maar dan komt Ausy’s flexibiliteit naar boven: als ik van Gent naar Leuven moet rijden en weer terug, verwacht er niemand van mij dat ik dat 2 keer tijdens het spitsuur doe. Ik maak mijn eigen uren.”

“Daarbij heeft werken in verschillende kantoren ook zeker zijn voordelen: zo hou ik gemakkelijk contact met al mijn favoriete collega’s… ;-)”

Steff: snel schakelen tussen projecten.

Steff is sinds 2 jaar IT-consultant en werkte al mee aan een project bij Telenet en 2 projecten bij Proximus. 

“Ik ben net gestart met een nieuw project binnen Proximus. Voor Ausy is het nooit een probleem om snel te schakelen tussen projecten. Op die manier leer je bij en blijft het werk uitdagend.” 

“De opleidingen die Ausy aanbiedt zijn ook een pluspunt. Sterker nog, Ausy heeft me in de eerste plaats geïnspireerd om IT’er te worden. Ik had helemaal geen ervaring in deze sector, maar op aanraden van de recruiters heb ik een opleiding gevolgd via de VDAB, en daarna ben ik hier gestart!”

Gaëtan: opleidingen volgen op mijn eigen tempo.

Ook Gaëtan maakte een heuse carrièreswitch toen hij bij Ausy startte. “Ik ben financieel consultant, maar voor ik bij Ausy terecht kwam, werkte ik in de horeca. Toen ik daarmee stopte heb ik al mijn moed bij elkaar geraapt en ben ik begonnen aan een nieuwe studie: accountancy.” 

“Bij Ausy krijg ik de kans om nog extra opleidingen te volgen, op mijn eigen tempo. Dat is wat me in de eerste plaats aantrok in dit bedrijf, en het is ook een van de redenen waarom ik iedere dag met veel goesting kom werken.”

Mara: fun, fun, fun!

Mara, onze recruiter bij team Banking, zou zelfs met veel enthousiasme komen werken als onze kantoren niet zo fancy waren. “Mijn collega’s zijn fantastisch. We werken hier allemaal keihard, maar we ontspannen ons ook samen. Dat is nodig, want er is toch niemand die zich 8 uur aan een stuk kan concentreren?” Mara’s favoriete dag van de week is dinsdag, vertelt ze: “Op dinsdagvoormiddag hebben we meeting met het hele team. We bespreken wat er allemaal moet gebeuren, maar we kijken ook of iemand extra hulp nodig heeft. We staan voor elkaar klaar. De zomer vind ik minder leuk: dan zijn er veel mensen op verlof...” 

“Mijn manager, Christophe, laat me vrij om mijn job te doen en hij toont veel waardering. Dat miste ik in mijn vorige job: een manager die niet enkel aan je bureau staat als je iets fout doet, maar ook als je iets goed hebt gedaan!”

Sophie & barbara: de mens staat hier centraal.

“Wat ik het meest apprecieer aan Ausy is de open communicatie,” vertelt Sophie. “Als ik vragen of problemen heb, staat er altijd iemand klaar om me te helpen.”

“Tegelijk voel ik dat ik ook veel vertrouwen krijg,” gaat ze verder. “Ik heb een vangnet om op terug te vallen, maar ik mag alles eerst zelf proberen. En als ik ergens meer over wil leren, kan ik kiezen uit tal van opleidingen om te volgen. Ausy is onlangs zelfs begonnen met lectures te organiseren voor de consultants van Life Sciences. Heel leuk, want zo leer je ook collega’s kennen die op andere projecten werken en kan je ervaringen uitwisselen. Ausy investeert in zijn personeel!”

Ook voor Barbara is die menselijkheid datgene dat van haar job, dé job maakt. “Vooral de teamspirit die hier heerst vind ik belangrijk. Enkel wanneer je goed samenwerkt in een team, kan je resultaten behalen.” 

“Toch is er ook ruimte voor persoonlijke ambitie. Je wordt hier zeker niet vies bekeken als je out-of-the-box denkt, of als je wilt groeien. Bij Ausy komt de mens altijd op de eerste plek, en dat vertaalt zich ook in de resultaten die we behalen als bedrijf!”

Tania: motivatie, dynamiek en enthousiasme.

Tania is net gestart als engineering consultant. Opvallend: ze was in eerste instantie geen fan van consultancy. Hoe onze recruiters haar toch wisten te overtuigen? Met hun motivatie, dynamiek en enthousiasme! 

“Mijn eerste interview duurde enorm lang, enkel en alleen omdat Evelyn zó gemotiveerd kon praten over Ausy. Ze nam de tijd om naar me te luisteren en al mijn vragen eerlijk te beantwoorden. Dat creëerde onmiddellijk een vertrouwensband. Iedereen binnen Ausy heeft één ding gemeen: ze zijn allemaal ongelooflijk enthousiast over hun job. Dat werkt aanstekelijk!”