Je surfde naar de DataFlow- of ONE Agency-website en komt op deze pagina terecht - huh!?

Vraag je jezelf nu af wat je fout deed? Niet doen. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Op 2 oktober 2017 zetten we een streep onder onze merken DataFlow en ONE Agency. Voortaan zijn wij “gewoon” AUSY Belgium. Een full-service IT-bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale AUSY Group.

Op onze blog vind je het volledige verhaal achter onze merkvereenvoudiging.

2017-05-11 12:54Lezen in 1 minuut Teambuilding

Op zondag 30 april organiseerden wij onze allereerste LAN Party! Heel wat straffe gamers gaven het beste van zichzelf tijdens een spannend CS:GO toernooi. Toffe prijzen, lekkere snacks, een overvloed aan energiedrankjes, maar vooral: een super leuke sfeer!

Waarom wij een LAN Party organiseerden? In de eerste plaats omdat wij graag fijne events organiseren voor onze IT-consultants. Maar ook alle andere gamers die graag met ons bedrijf willen kennismaken, waren welkom. Gezellige boel dus!

Teams die de eerste en tweede plaats wegkaapten, gingen naar huis met een mooie geschenkbon. Sommige gamers lagen al snel uit de wedstrijd. Speciaal voor hen organiseerden we een bijkomend toernooi. Aan de winnaars van die competitie reikten we een overheerlijke snoepmand uit!

Benieuwd naar de foto’s? Check onze Facebookpagina.

Infographic LAN Party

 

Mis geen enkel blogartikel

Geef hieronder je e-mailadres in. We brengen je op de hoogte zodra er nieuwe artikels verschijnen.