Geef de toekomst mee vorm als Project Engineer

AUSY

Een echte AUSY word je niet, dat ben je.

Loop jij helemaal warm van alles wat te maken heeft met techniek & design, procesoptimalisatie en projectontwikkeling? Haal dan de ingenieur in jou naar boven en leef je uit in een brede waaier aan farma-projecten binnen verschillende domeinen zoals HVAC, automatisatie, packaging, supply chain en formulatie!

Waar maak jij het verschil?

Als projectingenieur krijg je de kans om in te zetten op een breed gamma aan expertisevelden. Het genoegen is aan ons om jouw kompas af te stellen in de richting die jij wenst uit te gaan. 

Enkele uitdagende mogelijkheden die jouw interesse vast prikkelen:

  • Dat automatisatie alsmaar belangrijker wordt in een continu evoluerende markt hoeven we jou niet te vertellen. Ook binnen de farma ben je dus als Automation Engineer broodnodig! Kennen PLC-sturingen geen geheimen meer voor jou en heb jij kaas gegeten van systemen zoals Siemens S5 en S7, dan loont het meer dan de moeite om eens door onze vacatures te snuisteren.
     
  • Een goede ventilatie en air treatment zijn cruciaal in het productieproces van kwalitatieve medicijnen. Dat is waar jij als ervaren HVAC Engineer het verschil kunt maken. Van conceptueel design naar technische uitwerking tot implementatie. Via AUSY is het mogelijk!
     
  • Om tot afgewerkte producten te komen en een continu productieproces te garanderen, weet jij als Supply Chain Specialist als geen ander dat een goed geöliede supply chain planning van vitaal belang is. Klik zeker door naar onze vacatures als jij je carrière binnen de farma verder vorm wil geven en ontdek hoe je mee het verschil kunt maken!
     

Project Engineers gezocht!

Klaar om je volledig te smijten op innovatieve projecten? Laat ons samen bouwen aan je toekomst.