Je surfde naar de DataFlow- of ONE Agency-website en komt op deze pagina terecht - huh!?

Vraag je jezelf nu af wat je fout deed? Niet doen. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Op 2 oktober 2017 zetten we een streep onder onze merken DataFlow en ONE Agency. Voortaan zijn wij “gewoon” AUSY Belgium. Een full-service IT-bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale AUSY Group.

Op onze blog vind je het volledige verhaal achter onze merkvereenvoudiging.

Je leeft maar 1 keer – reïncarnatie buiten beschouwing gelaten. Doe dus wat je graag doet, én doe het goed. Ons Competence Center helpt je om je vakkennis en organisatieskills nog verder uit te breiden.

Volg IT-opleidingen en behaal erkende IT-certificaten

Kriebelt het om een extra opleiding te volgen of je te certifiëren? Ga ervoor! Je kan groeien in de richting die jij wilt: samen met onze Training Officer Evelyn teken je je carrièrepad uit.

Zij volgt je individueel op en werkt een opleidingstraject op maat uit. Wil je weten welke certificaten je kan behalen? Stel je vraag aan Evelyn: gebruik het formulier onderaan deze pagina. Je kan haar een bericht sturen, maar je mag ook je nummer achterlaten. Evelyn belt je dan even op, op een tijdstip dat voor jou past. 

“AUSY Belgium gaf me vorig jaar de mogelijkheid om mijn CCNA-certificaat Routing & Switching te behalen. Ondertussen heb ik ook de CCNP Switching training afgerond en ben ik voor mijn examen geslaagd. Ik leer elke dag wel iets nieuws!”

Thomas
Junior Network Engineer

Verwerf nieuwe inzichten tijdens onze Tech Talks

Wil je:

  • 1 avond per maand bijleren over uiteenlopende IT-onderwerpen du moment?
  • Luisteren naar ervaren sprekers die zowel de technische als niet-technische kant van het onderwerp aansnijden?
  • Je collega-consultants leren kennen in een ontspannen sfeer, met een hapje in de ene hand en een drankje in de andere?
  • Een babbeltje slaan met onze recruiters en account managers?

Bekijk de kalender van de Tech Talks en schrijf je in! 

"Ik neem al een paar jaar regelmatig deel aan onze Tech Talks. Het is tof opgebouwd, informeel en relaxed. Ideaal om de collega's eens te ontmoeten of terug te zien. Er staat altijd wel een interessant onderwerp op het programma dat door gastsprekers met kennis van zaken gepresenteerd wordt. De foodtrucks zorgen daarbij dan nog eens voor gevarieerd en lekker eten."

Olivier
Project Manager Security