QA Project Engineer

ref: CX- 77464
Onze klant telt wereldwijd meer dan 120.000 medewerkers en is actief in een 150-tal landen. De site in Puurs, een van de grotere productiesites, zijn ze met meer dan 1.500. Een hoogtechnologische site waar innovatie, kwaliteit en goede samenwerking vaste waarden zijn. Werken bij onze klant bied je de mogelijkheid op een job met een grote verantwoordelijkheid, waarbij je elke dag kan bijleren en waar je eigen inbreng geapprecieerd wordt!

Onze klant ontwikkelt, maakt en verkoopt farmaceutische oogdruppels en oogverzorgingsproducten die oogziektes en oogaandoeningen behandelen. Hun ruim productengamma staat voor het sterkste portfolio in de oogverzorgingsindustrie. Ze investeren meer in oftalmologisch onderzoek en ontwikkeling dan eender welke onderneming in de wereld.

Wij zijn voor hen op zoek naar iemand die dynamisch en gemotiveerd is voor de functie van QA Project Engineer.

Jouw uitdaging

Jouw verantwoordelijkheden:
Je staat in voor QA overzicht bij alle validatieactiviteiten.
Je biedt GxP compliance-expertise bij alle grote projecten.
Je verifieert de validatiedocumentatie met betrekking tot de geldende interne procedures en externe reguleringen.
Je evalueert de wijzigingen aan gecontroleerde productie- en QA systemen.
Je bent verantwoordelijk voor het QA-toezicht bij afwijkingen in verband met validatieactiviteiten.
Je identificeert pro-actief potentiële kwaliteits- en compliance risico’s.

Jouw kwaliteiten

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je hebt een (bio) ingenieurs, (bio)chemie of apotheker diploma op zak
Je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring.
Je hebt een goede kennis van de Engelse taal.
Je werkt nauwkeurig, bent ondernemend en kan zelfstandig werken.
Je geniet van sociale contacten.

Wat we aanbieden

Onze klant laat zich kenmerken door een professionele werkomgeving met een open klimaat. Een stimulerende bedrijfscultuur waarin je je kunt ontplooien en je alle mogelijkheden krijgt om jouw kennis te verruimen op diverse domeinen. Ze doen er ook alles aan om het talent te koesteren: een aangepaste omkadering, moderne werkinstrumenten en een mensgerichte beleidsondersteuning zorgen voor een permanente groei van onze mensen en van onze organisatie. Als medewerken kan gebruik maken van een fitnesscenter met deskundige begeleiding, een strijkdienst en een kwalitatief bedrijfsrestaurant & catering met uitgebreide keuze. Ook hebben ze bijzondere aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, door middel van een flexibel glijtijdsysteem en een vooruitstrevende CAO.