quality engineer

ref: CX- 79785

Jouw uitdaging

Je bent verantwoordelijk voor een gamma producten vanaf de initiële productintroductie volgens het APQP proces tot het behandelen van klantenklachten met 8D methodiek. Hierbij staat het continu verbeteren van de kwaliteit centraal evenals het borgen van de klantentevredenheid.

Je volgt trial runs op voor nieuwe producten in productie en stelt een PPAP op. Je rapporteert de genomen acties op klantenklachten naar de hele organisatie om zo correctieve en preventieve acties te implementeren via 8D methodologie. Hiervoor krijg je de dagelijkse ondersteuning van een team van kwaliteitstechnicians, die jij tevens ook aanstuurt. Je bent verantwoordelijk voor de vereiste kwaliteitstesten, doet vrijgaves en je geeft advies voor verbeteringen.

Je houdt toezicht op de kwalificatiespecificaties en voert deze uit volgens het kwaliteitsmanagementsysteem en je implementeert de IATF 16949 standaard doorheen de hele organisatie. Hiervoor voer je interne systeem -en procesaudits uit.

Jouw kwaliteiten

Je bent een bachelor of master elektromechanica en hebt reeds ervaring als quality engineer binnen een productieomgeving. Je bent vertrouwd met begrippen als APQP, PPAP, 8D en
IATF 16949. Communicatief sta je sterk in je schoenen waardoor je vlot overlegt met interne afdelingen en externe klanten. Je hebt een klantgerichte houding en neemt je verantwoordelijkheid op van zodra er problemen gesignaleerd worden.

Wat we aanbieden

Op basis van je c.v. bekijken we of je aan de gestelde criteria voldoet. Is dat het geval, dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek. Wij vertellen je dan meer over de vacature en over de mogelijkheden die AUSY je kan bieden. Daar hoort vanzelfsprekend een marktconform salaris bij met diverse extralegale voordelen.

Voor bijkomende info kan je terecht bij:

cindy.monno@cx.ausy.be
tel (011) 35 07 47