Je surfde naar de DataFlow- of ONE Agency-website en komt op deze pagina terecht - huh!?

Vraag je jezelf nu af wat je fout deed? Niet doen. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Op 2 oktober 2017 zetten we een streep onder onze merken DataFlow en ONE Agency. Voortaan zijn wij “gewoon” AUSY Belgium. Een full-service IT-bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale AUSY Group.

Op onze blog vind je het volledige verhaal achter onze merkvereenvoudiging.

Jij staat centraal. Jij bouwt een carrière uit. Jij maakt plezier. En wij? Wij helpen je daarbij. Vind dé perfecte job en maak deel uit van ons team!

Vind een job op maat

IT-consultant? Wij bezorgen je afwisselende projecten die je op het lijf geschreven zijn. Geen digitale alleseter? We zoeken regelmatig toffe boys & girls binnen HR, Sales, Finance en meer!

Welke job wordt de jouwe?

 

Opleidingen en certificaten

Onze consultants worden slimmer met de dag! Junior of senior: wij helpen je om je vakkennis en organisatietalent te blijven verbeteren.

Breid je kennis verder uit

 

Maak plezier met je collega's

Lachen, gieren, brullen: na de werkuren valt er bij ons heel wat te beleven. We zijn een hecht team en weten hoe we plezier moeten maken!

Hoe amuseren wij ons?

 

IT-stage

Stage lopen bij ons intern projectteam of bij een van onze klanten: voor ieder wat wils! Blijf je nadien plakken voor die eerste echte job?

Dien je stageaanvraag in

 

Start IT Up

Zin om je te specialiseren in Java, .NET en Sitecore? En nog véél meer zin in een buitenlandse stage? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons young potential program!

Ontdek het programma