Je surfde naar de DataFlow- of ONE Agency-website en komt op deze pagina terecht - huh!?

Vraag je jezelf nu af wat je fout deed? Niet doen. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Op 2 oktober 2017 zetten we een streep onder onze merken DataFlow en ONE Agency. Voortaan zijn wij “gewoon” AUSY Belgium. Een full-service IT-bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale AUSY Group.

Op onze blog vind je het volledige verhaal achter onze merkvereenvoudiging.

Tromgeroffel, vreugdedansjes, taart en champagne: je hebt (binnenkort) je IT-diploma op zak!

Maar ehm, wat nu!?

Fiew, niet simpel. We get it: je bent ambitieus en bruist van de goesting. Je wil dan ook snel bijleren en je op termijn specialiseren in dat wat je goed kunt én graag doet. En als het even kan, ga je het liefst aan de slag bij een groot bedrijf. Toch sla je persoonlijke begeleiding niet af - je komt immers nog maar pas kijken op de IT-arbeidsmarkt.

Als full service IT-bedrijf maakt AUSY Belgium het je heerlijk makkelijk: ons young potential program Start IT Up geeft starters met maximum 1 jaar werkervaring al die dingen, en méér. *Pinky swear*

Wat is Start IT Up?

Eenvoudig gezegd: een 1-jarig young potential program - inclusief buitenlandse stage! - dat startende wonders in Java, .NET en Sitecore lanceert.

 

opleiding start IT up

Stap 1: je volgt een korte, maar intensieve opleiding

 

Quick, maar niet dirty: 10 dagen lang smijt je jezelf in een intensieve Java-, .NET- of Sitecore-opleiding. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Je kan je verdiepen in Oracle, CSS, JavaScript, Jquery, AngularJS, NodeJS enzovoort.

Je beloning aan het einde? Een certificaat dat je met trots kan toevoegen aan je cv!

 

stage start it up

Stap 2: je gaat 1 maand lang op buitenlands avontuur

 

Yes, na je opleiding vertrek je naar het buitenland! Via onze internationale AUSY-vestigingen ga je 1 maand lang aan de slag bij een Europese klant. Zelf een tof Proof Of Concept ontwikkelen of een applicatie uitwerken? Het kan allemaal!

Zo’n buitenlandse ervaring staat niet alleen mooi op je cv, maar geeft ook je talenkennis en soft skills een enorme boost. Win-win!

 

job start it up

Stap 3: je gaat aan de slag als junior development consultant

Na je stage start je als junior development consultant bij een van onze grote klanten. Denk aan organisaties zoals Colruyt, KBC, SD Worx en EDF Luminus!

We weten dat een (eerste) nieuwe job best spannend is. Daarom laten we je niet aan je lot over: vanaf dag 1 staat er een peter of meter aan je zijde die je tijdens het hele traject begeleidt en opvolgt. Op die manier ontwikkel jij je talenten aan een recordtempo!

En wat na het programma?

Ongetwijfeld heb je aan het einde van het programma een onuitwisbare indruk nagelaten op het bedrijf waar je aan de slag was. Wie weet is er wel een plaatsje in dat team en zet je je werk daar verder!

Is het op dat moment niet mogelijk om binnen hetzelfde bedrijf verder te gaan? Wij vinden in no time een nieuw uitdagend project waar je als IT-consultant het beste van jezelf kan geven!

En ja, ook na het traject blijven we persoonlijke begeleiding, opvolging en opleidingsmogelijkheden garanderen. Stel je eens voor wat voor een geweldige carrière je op die manier kan uitbouwen!?

Hoe neem je deel?

Heb je een bachelordiploma in IT op zak en heb je niet meer dan 1 jaar werkervaring? Ben je zowel vlot in het Nederlands als in het Engels? Zie je IT-consultancy volledig zitten en kan je niet wachten om je technische kennis nog meer uit te breiden? Dan ben je een match!

Laat hieronder je gegevens achter en wij vertellen je met plezier meer over de stappen in het selectieproces!

Stap mee in Start IT Up!

Ben je klaar voor een onvergetelijk professioneel avontuur? Laat ons je gegevens achter en we bezorgen je meer informatie!