Start IT Up

Vind de beste junior developers

De juiste junior Java, .NET en Sitecore developers vinden én aan je bedrijf binden is niet eenvoudig. AUSY kan je daarmee helpen - en hoe!

Als bedrijf kan je deel uitmaken van Start IT Up: ons 1-jarig Young Potential Program dat binnen jouw bedrijf startende wonders in Java, .NET en Sitecore lanceert.

Wij zetten van a tot z onze schouders onder jouw junior developer

  • Wij garanderen jou opgeleide junior developers mét certificaat: ze starten het traject met een extra opleiding via AUSY. Een tarief op maat maakt het plaatje compleet.
  • Nadien lopen de deelnemers stage in het buitenland via onze internationale AUSY-vestigingen. Een prima talenkennis en de juiste soft skills zijn het resultaat.
  • Een peter of meter begeleidt de developer tijdens het hele traject. Dankzij die persoonlijke ondersteuning ontwikkelt je nieuwste teamlid razendsnel een hoop onmisbare talenten!

Kan jij dan zomaar achteroverleunen?

Grotendeels wel. Het enige waar jij voor zorgt, is een extra plek in je team. Van bij de start tillen de junior developers dat team naar een hoger niveau. Ze ondersteunen waar nodig en helpen technische oplossingen bedenken en uitvoeren, mét het nodige zelfvertrouwen. Een mooi gevolg van die extra opleiding en begeleiding!

Jij beslist trouwens mee welke consultant start in jouw team. Dankzij uitgebreide screening gaan enkel de meest getalenteerde juniors met de juiste mindset en een gigantische dosis motivatie bij jou aan de slag.

Wat na het programma?

Aan het einde van het programma kennen de junior developers jouw omgeving op hun duimpje! Een voordeel dat absoluut van pas komt als ze nadien hun werk als consultant bij jou verderzetten.

Waarom ben jij daarbij gebaat? Ook na het programma houden we vast aan persoonlijke begeleiding en opvolging. Bovendien stippelt onze Training Officer een opleidingstraject op maat verder uit.

Kortom: ook na dat eerste jaar ben je er zeker van dat de juniors zich blijven ontwikkelen en nog meer een gevestigde waarde worden binnen je team!

Hoe haal je die startende developers binnen?

Als bedrijf deel uitmaken van Start IT Up is niet moeilijk. Je stuurt een mailtje naar Fabio Mergan (fabio.mergan@ausy.be) en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!