Purchase to Pay processen stroomlijnen voor Johnson & Johnson

Pills
25/03/2019
#finance #innovatie #optimalisatie

Een Procure to Pay proces op de juiste manier implementeren, vraagt de nodige knowhow. Hoe ondersteunden we J&J in dit proces?

Onze uitdaging

Het P2P- of Procure to Pay proces binnen J&J laat toe om verschillende goederen die nodig zijn in R&D, Supply Chain ... te bestellen en ze op tijd en op de juiste plaats te laten leveren. Dat proces vereist de implementatie van lokale btw-regels, Health Care Compliance enzovoort. Zowel proces- als systeemmatig is er een grondige kennis en expertise nodig.

Onze oplossing

Om J&J in dit proces te ondersteunen, is er een team van P2P-experten opgezet, de P2P hub. Dat team fungeert als een business afgevaardigde om het bedrijf te laten focussen op hun kernactiviteiten. De P2P hub komt tegemoet aan bestaande noden op een structurele manier door te zorgen voor 1 aanspreekpunt en door continuïteit op business vlak te garanderen. 

Dankzij hun expertise, teamwork, flexibiliteit en voorstellen voor procesverbetering wordt het proces efficiënt uitgevoerd. Het Hub-concept sluit aan bij de wereldwijde procurement initiatieven van J&J.

De resultaten

Janssen Pharmaceutica werkt samen met AUSY om dit expertenteam op te volgen, de groei te beheren en het dagelijkse operationele werk te te overzien om zo de vooropgestelde doelen te bereiken.