Over ons, én over jou

Een allround one stop shop met gespecialiseerde diensten en expertises die perfect inspeelt op de noden van bedrijven. Zo kan je AUSY het best omschrijven. Als dochteronderneming van de Randstad groep doen we dat zowel binnen IT, Finance, Engineering, Sales & Marketing, Life Sciences en Human Resources. 

Afhankelijk van de vraag van onze klanten vinden onze multi-skilled experts een gepaste oplossing. 

Hoe we écht het verschil maken? Dankzij onze mensen.

‘t Is niet gelogen: de hele AUSY crew komt elke dag met plezier werken. Ons doel? Ervoor zorgen dat onze experten zich volledig en met veel goesting smijten op projecten voor onze klanten. Ja, zelfs op maandag.

“Hoe doen die dat dan”, vraag je jezelf af. Eerst en vooral: co-creatie. Zo ontluiken we het ware potentieel van zowel klanten als medewerkers. Voor experten willen we de employer of choice zijn. Voor onze klanten willen we samen hun uitdagingen ombuigen tot opportuniteiten om zo samen toegevoegde waarde te creëren en de business goals mee te realiseren. 

Daarnaast mag je er prat op gaan dat we lekker enthousiast en op een persoonlijke manier met je omgaan. 

Hoezo, persoonlijk?

Geen zorgen, we hoeven niet mee te beslissen over de naam van je nieuwe huisdier. Het gaat erom dat wij geloven dat jij jezelf pas volledig kan ontplooien wanneer wij elkaar goed kennen en een fijne band hebben opgebouwd.

Op die manier zetten we dagelijks meer dan 1600 krakken-eerste-klas in om echte meerwaarde te creëren voor onze klanten. Amaai, zo tof? Absoluut.

Laat je ons ook voor jou meerwaarde creëren?