Werken als Developer bij AUSY

Wil je bij ons je beste beentje voorzetten als Developer? Als IT-consultant kan je meewerken aan uitdagende en innovatieve softwareprojecten. Dat doe je in een van onze Software Delivery Centers of in een van de teams bij onze klanten. En als je pas afgestudeerd bent? Dan kan je deelnemen aan ons young potential program

Ja, we hebben je heel wat te bieden!

Op welk niveau in je carrière je ook staat: samen met jou gaan we op zoek naar een project dat aansluit bij je ambities. In alle gangbare programmeertalen en frameworks rekenen onze klanten op jouw mad coding skills:

Backend

 • Java/J2EE
 • .NET
 • Sharepoint
 • Sitecore
 • PHP & Symfony
 • Drupal

Frontend        

 • HTML(5)
 • CSS(3) & SASS
 • JavaScript (frameworks)
 • WebGL
 • iOS & Android
 • UX/UI visual design

Wil je bij ons je beste beentje voorzetten als Developer? Als IT-consultant kan je meewerken aan uitdagende en innovatieve softwareprojecten. Dat doe je in een

Is IT-consultancy een nieuw begrip voor jou? Lees wat het betekent om te werken als consultant.

Ook goed om weten: via ons Learning & Development Center kan je voortdurend je carrière verder uitbouwen via extra opleiding.

Werken bij een van onze grote klanten

Start je als Developer op een project bij een van onze klanten? Reken op innovatie en uitdaging! Van werken aan een applicatie voor politiezone Antwerpen, tot de verschillende internationale sites van Test Aankoop voor je rekening nemen, of code schrijven voor VRT-sites. 

Bij welke andere klanten jij je kan uitleven? Denk aan bedrijven als Telenet, Europese Commissie, Colruyt, KBC, Nike, Proximus, Vlaamse Overheid, Smals en Digipolis. Begint het al te kriebelen? 

Wist je dat we je ook jobs kunnen aanbieden waarbij je vast in dienst gaat bij de klant zelf? Ontdek alles over aanpak bij vaste aanwerving!

Werken in een van onze Delivery Centers

In onze Software Delivery Centers in Leuven, Gent en Brussel kan je inhouse meewerken aan projecten die wij realiseren voor onze klanten. Zij zijn op zoek naar een (web)applicatie op maat, van analyse en ontwikkeling, tot ondersteuning en onderhoud. Van a tot z trekken we het project: analyse, project management, design, testing, en ja, ook development. 

Een greep uit onze projecten:

Wist je trouwens dat onze Drupal-expertise inhouse zo uitgebreid is, dat we een volledig Drupal-team aan de slag hebben? En of het daar leuk werken is! 4 knappe koppen nemen je mee in ons Drupal-team.
 

Competence@Work

Een extra troef van onze Delivery Centers: Competence@Work. Wij geven je tijd en ruimte om je innovatieve ei kwijt te kunnen en jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Heb je een fantastisch idee? Dan mag je dat op de werkvloer uitwerken!

Lees de ervaringen van developer Suranga met Competence@Work.

Young potential program voor junior developers

Ben je net afgestudeerd of heb je niet meer dan 1 jaar werkervaring? Wil je het maken als developer in Java of .NET? Zeg je volmondig JA! tegen een (buitenlandse) stage, een senior mentor aan je zij en een eerste waanzinnig tof project als junior IT-consultant?

Stap dan mee in Start IT Up en lanceer je carrière!