google cloud in een notendop.

google workspace in een notendop.

automatisatie heft je digital workplace naar een ander niveau.

download

onze troeven als google cloud partner.

  • Ons Google Cloud team heeft de kennis in huis om uit het enorme aanbod aan Google Cloud producten de juiste oplossing te kiezen voor jouw specifieke business case. Zo ben je zeker van een oplossing die écht meerwaarde creëert en bijdraagt aan innovatie en groei op korte en lange termijn.  
  • Google Cloud innoveert voortdurend op vlak van nieuwe technologieën en veiligheid. Combineer dat met onze doorgedreven ervaring in het begeleiden van bedrijven in een digitaal transformatietraject, en de weg naar succes ligt open.  
  • Administratieve rompslomp is voor jou voorgoed verleden tijd. We zijn immers een reseller van licenties, dus op vlak van het beheer daarvan kan je op je beide oren slapen: ons team neemt dat volledig van je over.  
  • Als multi-vendor kunnen we bovendien jouw Google Cloud producten integreren met andere producten om tot een efficiënte oplossing op maat te komen. 

modellen voor samenwerking

Laat ons een samenwerking aangaan die op elk moment het beste bij je past. Ontdek op welke verschillende manieren ons team voor je klaarstaat.

ontdek