hoe gaan wij te werk?

 • Via beproefde technieken brengen we je organisatie in kaart. Wat is je missie? Welke waarden vind je belangrijk? Welk doel wil je bereiken? We benchmarken ook je huidige omgeving indien van toepassing.
   
 • Welke gebruikers vallen in je doelgroep? Welke verwachting koesteren zij, en hoe integreren we dat vlekkeloos met je doel? Onze UX designers zorgen voor de missing link tussen je doelpubliek en je organisatie.
   
 • Ons team brengt voor jou de user journey in kaart: ze mappen de interacties van je doelgebruiker met het product. De achterliggende structuur houden ze daarbij steeds in het achterhoofd.
   
 • Vervolgens presenteren we jou een visuele weergave van de oplossing via wireframes, mock-ups of prototypes. Door daarop in deze fase de nodige testen uit te voeren, ontdekken we mogelijke issues al vroeg. Dat bespaart ons onnodige herwerkingen.
   
 • Na de implementatie zorgen we voor een nieuwe benchmark. Dat stelt ons in staat om het resultaat te verfijnen indien nodig.
contacteer ons

laat ons kennismaken

Picture of Mathias Henderick

mathias henderick

business director IT project services & outsourcing

Ik help je, samen met mijn team van uiteenlopende IT-experten, om de juiste future proof technologische oplossing te bedenken, ontwikkelen en implementeren.

onze samenwerkingsmodellen zijn gebaseerd op jouw noden.

ontdek