hoe gaan wij te werk?

  • Wij luisteren naar de frustraties en uitdagingen waarmee jouw onderneming in het algemeen en op van van applicatie ontwikkeling vandaag te kampen heeft. We maken voldoende tijd vrij voor de nodige intake gesprekken om de situatie in kaart te brengen.
     
  • Weten we wat je noden écht zijn? Dan zoeken we een passende oplossing - eentje die zowel werkt op korte, middellange als lange termijn. Enkel wanneer het resultaat een meerwaarde betekent, is de opdracht geslaagd.
     
  • Onze low-code experten bouwen samen met jou aan de oplossing. Aan het einde van de rit ben jij klaar om zelf de touwtjes in handen te nemen.
      
  • Ook daarna blijven we jouw project opvolgen en monitoren. Duikt er een nieuw vraagstuk op? We denken weer met je mee!
contacteer ons

hoe geef je citizen development

een plaats in je organisatie?

download onze tips

laat ons kennismaken

Photo of Jan Verbieren

jan verbieren

business director business consulting

Mijn solutions team en ik hebben als credo dat operationele issues en frustraties de basis opportuniteiten (FROPS) zijn voor haalbare, werkbare oplossingen, met meestal een digitale onderbouw en altijd een doorgedreven klantenfocus, met als doel een snelle impact op de bedrijfsvoering te realiseren.

modellen voor samenwerking

Laat ons een samenwerking aangaan die op elk moment het beste bij je past. Ontdek op welke verschillende manieren ons team voor je klaarstaat.

ontdek