is jouw bedrijf klaar voor RPA?

Start je een automatisatietraject op binnen je bedrijf, dan ga je daarbij niet over 1 nacht ijs. Ontdek nu waar je al staat.

doe de test

hoe gaan wij te werk?

  • We begeleiden je van bij de start. Hoe zit je organisatie in elkaar? Wat wil je precies bereiken, en waarom? Zo ben je er zeker van dat je kiest voor een oplossing die past bij je bedrijf en je doelen. Op korte en lange termijn.
  • Samen met je team duiken we mee in de bestaande processen, en komen we met een plan van aanpak dat bepaalt welke processen op welke manier het best geautomatiseerd kunnen worden. 
  • Ons team helpt je om je bots ook effectief te ontwikkelen. Ofwel voeren we alles volledig zelf voor je uit, ofwel bieden we je de nodige ondersteuning zodat je medewerkers zelfstandig processen kunnen automatiseren. 
  • Zijn je bots naarstig aan het werk? Dan kijken wij vanaf de zijlijn toe. Van het updaten van je bot, tot het monitoren van de prestaties en de algemene impact van de RPA-oplossing op je bedrijf: we begeleiden je in elke stap.
contacteer ons

laat ons kennismaken

Photo of Jan Verbieren

jan verbieren

business director business consulting

Mijn solutions team en ik hebben als credo dat operationele issues en frustraties de basis opportuniteiten (FROPS) zijn voor haalbare, werkbare oplossingen, met meestal een digitale onderbouw en altijd een doorgedreven klantenfocus, met als doel een snelle impact op de bedrijfsvoering te realiseren.

onze samenwerkingsmodellen zijn gebaseerd op jouw noden.

ontdek