in de spotlight: onze samenwerking met google cloud.

meer weten

hoe gaan wij te werk?

 • Wat wil je bereiken? We denken met je mee van bij de start. Onze strategische experten verdiepen zich in je bedrijfsnoden en -strategie. Ze stellen voor jou een business case op en gaan na jouw feedback verder aan de slag.
   
 • Waar sta je vandaag? Het is erg belangrijk om je huidige situatie in kaart te brengen. Er bestaat geen kant-en-klare oplossing voor de implementatie van een digital workplace. Daarom starten we met het oplijsten van al je tools en processen, om van daaruit een mogelijk optimalisatietraject op te zetten.
   
 • We betrekken alle stakeholders. En dan bedoelen we ook echt al-le-maal. Want uiteindelijk zijn het je werknemers die hun weg moeten vinden en efficiënt moeten kunnen werken met de digital workplace. Daarnaast betrekken we ook de spilfiguren uit jouw bedrijf, zoals HR-experten, IT-experten en digital savvy-collega’s. Want, voor ons is de digital workplace een gezamenlijke verantwoordelijkheid.
   
 • Met de implementatie van nieuwe tools gaat ook de nodige nazorg gepaard. End user management verzekert je van reactieve ondersteuning waardoor iedereen van een optimale ervaring blijft genieten. 
   
 • Opvolging en verbetering. Het werk stopt uiteraard niet na de implementatie. De digital workplace blijft continu evolueren. Hierdoor ontstaan ook steeds weer mogelijkheden tot verbetering. We spelen kort op de bal en ondernemen gericht actie.
contacteer ons

onze samenwerkingsmodellen

zijn gebaseerd op jouw noden.

ontdek

solution studio

Ons team van onze inhouse solution studio bijt zich vast in elk soort digitale uitdaging. Of je nu louter op zoek bent naar advies, zelf actief mee rond de tafel wil zitten of een volledige oplossing wil laten uitwerken: we gaan graag voor je aan de slag.

meer informatie

laat ons kennismaken

Picture of Mathias Henderick

mathias henderick

business director IT project services & outsourcing

Ik help je, samen met mijn team van uiteenlopende IT-experten, om de juiste future proof technologische oplossing te bedenken, ontwikkelen en implementeren.

automatisatie heft je digital workplace naar een ander niveau.

download ons e-book