Je surfde naar de DataFlow- of ONE Agency-website en komt op deze pagina terecht - huh!?

Vraag je jezelf nu af wat je fout deed? Niet doen. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Op 2 oktober 2017 zetten we een streep onder onze merken DataFlow en ONE Agency. Voortaan zijn wij “gewoon” AUSY Belgium. Een full-service IT-bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale AUSY Group.

Op onze blog vind je het volledige verhaal achter onze merkvereenvoudiging.

Heeft je organisatie soms behoefte aan extra IT-kennis of -capaciteit? Dan kunnen wij helpen! Je kan onze IT-consultants individueel of in team inschakelen om je organisatie voor een korte of langere periode te versterken. Onze IT-experten passen zich bovendien probleemloos aan jouw werkmethode aan.

Amaai, zo flexibel? Ja!

We doen het niet ‘rap-rap’

Je mag er zeker van zijn dat enkel en alleen de beste IT-experten bij je organisatie over de vloer komen.

Hoe zorgen we daarvoor? We gaan heel gedetailleerd te werk, want we willen je niet overladen met cv’s. Je ontvangt enkel de profielen van de IT-consultants die een échte match zijn. Zo ben je er zeker van dat onze IT geeks je bedrijf zowel op technisch als op persoonlijk vlak als gegoten zitten!

We laten je niet aan je lot over

Gaan onze IT-consultants bij jou aan de slag, dan blijven we contact houden. Zowel met jou als met de consultants.

We volgen je nieuwe werkkrachten op en maken hen nog straffer dan ze al zijn: via ons Competence Center volgen de consultants opleidingen en behalen ze certificaten.   

Maar ook jou laten we niet aan je lot over. Bereik je effectief je IT-doelstellingen? Stoot je op nieuwe problemen? Vinden er belangrijke veranderingen plaats binnen je bedrijf? We evolueren met je mee!