Solution Factory

meeting

Leading your company into a new era.

What’s next? 

Die vraag zou jij je haast voortdurend moeten stellen. 

Wil je mee zijn met de snel veranderende markt, dan moet je alles en iedereen steeds een stapje voor zijn. Je moet met andere woorden weten wat je morgen nodig hebt

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe hou je de vinger aan de pols van de laatste trends? Hoe ontwikkel je nieuwe services en producten die waarde toevoegen? En hoe zorg je ervoor dat je interne processen op punt staan zodat je organisatie effectief haar doelen bereikt?

Wel, onze eigen Solution Factory wil je een antwoord geven op al die uitdagingen en vragen. Samen met jou beginnen we te experimenteren en laten we ideeën uitgroeien tot een geslaagd eindresultaat.

small vegetable garden

Kitchen garden

We voeren experimenten uit op kleine schaal.

large vegetable garden

Greenhouse

Ideeën met kans op slagen? Die laten we groeien en testen we in verschillende markten.

factory

Delivery Factory

Oplossingen die succesvol geschaald kunnen worden, implementeren we zo snel mogelijk.

Hoe gaan we samen aan de slag?

CxO as a service

Ons inhouse Office of the Cxo helpt om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hoe? Door met de juiste stakeholders aan tafel te zitten, en de beste tools en technologieën te selecteren.

Recruitment Boost Program

Wil je de juiste kandidaten aantrekken, dan kan je de termen ‘marketing’ en ‘recruitment’ niet langer los van elkaar zien.

Solution Discovery Jam

Krijg je door een gebrek aan focus geen frisse inzichten als antwoord op je probleem? Breng je team samen voor een begeleide brainstorm!

Design Sprints

Is je product, feature of oplossing waardevol of niet? In 4 dagen ga je van het definiëren van je probleem of idee tot het uitwerken van een tangible oplossing.

Meer weten? Neem contact op!

Portrait picture Bert Ceuppens

Bert Ceuppens

Business Development Manager