Managed Solutions

We get it: binnen je organisatie wil jij je focussen op wat écht telt. En IT of technologie behoren nu eenmaal niet tot de core business van je organisatie.

Toch wil je over de juiste IT-experten beschikken. Maar hoe vind je die in een markt die continu in beweging is en alsmaar complexer wordt?

Haal je handen maar uit je haar, want wij helpen je daarmee! We gaan met jou graag een hecht partnership aan, inclusief concrete en gemeten deliverables. Het resultaat? Jij haalt opgelucht adem en kan je concentreren op de dagdagelijkse werking van je organisatie.

Hoe kan jij focussen op je core business?

Op een transparante manier nemen wij een specifiek bedrijfsproces over.

Concreet ontzorgen wij jou op 2 manieren:

  • Jij outsourcet het volledige contract handling process naar ons. Wij stellen de contracten op voor de leveranciers en nemen de facturatie en opvolging voor onze rekening.
  • We kunnen je ook helpen met méér dan enkel het afhandelen van contracten. We selecteren voor jou ook de juiste partners of leveranciers.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp, maar je behoudt wel het overzicht over de kosten van je personeel en leveranciers. Daarnaast zorgen we ook voor de volledige afhandeling, van aanvraag over interview naar de opstart van je nieuwe medewerker.

Efficiëntie op budgettair vlak

We nemen niet enkel een zuiver ondersteunende rol op ons, maar helpen je ook om op budgettair vlak efficiënter te werken. We merken dat historische beslissingen vaak aan de bron liggen van een inefficiënt budgetbeheer. Gelukkig durven wij die beslissingen challengen!

Hoe doen we dat? We kijken naar marktconformiteit van de prijzen, de vraag en het aanbod, maar ook naar de precieze nood (en aanleiding) van de outsourcing aanvragen. Op dat vlak staan we dus echt aan jou kant en fungeren we haast als het verlengde van je dienst Aankoop.

Je behoudt de voeling met de markt

Dankzij onze aanpak bouwen we een uitgebreid partnernetwerk op. Dat levert ons heel wat marktkennis op. Wij delen die kennis graag met jou, zodat jij de voeling met de markt niet verliest.

We helpen je om de juiste technologie te kiezen. We organiseren zelfs graag een partnerdag waarop je kan speeddaten met een aantal key partners. Zij stellen je hun visie op de markt voor. En daar word jij alleen maar beter van!