Junior Academy

De juiste IT-experten vinden én aan je bedrijf binden is niet eenvoudig. AUSY kan je daarmee helpen - en hoe!

Als bedrijf kan je deel uitmaken van Start IT Up: ons 1-jarig Young Potential Program dat binnen jouw bedrijf starters in IT lanceert.

We bieden de young potentials 2 mogelijke paden aan:

  • Een programma voor developers
  • Een programma voor netwerk engineers

Hoe gaan we te werk?

Wij zetten van a tot z onze schouders onder jouw junior IT’er

Wij garanderen jou stevig opgeleide profielen: ze starten het traject met een extra opleiding via AUSY. Een tarief op maat maakt het plaatje compleet.

Deelnemers uit het development programma lopen nadien 1 maand lang stage. Ofwel in het buitenland, meer specifiek in onze AUSY-vestigingen in Nice of Toulouse. Ofwel in eigen land, bij een van onze enterprise klanten.

Deelnemers uit het programma voor netwerk engineers nemen deel aan een buitenlandse conferentie (Cisco Live!).

Een mentor begeleidt de junior IT’er tijdens het hele traject. Dankzij die persoonlijke ondersteuning ontwikkelt je nieuwste teamlid razendsnel een hoop onmisbare talenten!

Kan jij dan zomaar achteroverleunen?

Grotendeels wel. Het enige waar jij voor zorgt, is een extra plek in je team. Van bij de start tillen de junior consultants dat team naar een hoger niveau. Ze ondersteunen waar nodig en helpen technische oplossingen bedenken en uitvoeren, mét het nodige zelfvertrouwen. Een mooi gevolg van die extra opleiding en begeleiding!

Jij beslist trouwens mee welke expert start in jouw team. Dankzij uitgebreide screening gaan enkel de meest getalenteerde consultants met de juiste mindset en een gigantische dosis motivatie bij jou aan de slag.

Wat na het programma?

Aan het einde van het programma kennen de juniors jouw omgeving op hun duimpje! Een voordeel dat absoluut van pas komt als ze nadien hun werk als consultant bij jou verderzetten.

Waarom ben jij daarbij gebaat? Ook na het programma houden we vast aan persoonlijke begeleiding en opvolging. Bovendien stippelt onze Training Officer een opleidingstraject op maat verder uit.

Kortom: ook na dat eerste jaar ben je er zeker van dat de consultants zich blijven ontwikkelen en nog meer een gevestigde waarde worden binnen je team!

Hoe haal je die startende talenten binnen?

Als bedrijf deel uitmaken van Start IT Up is niet moeilijk. Je vult het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy