“In september 2020 startten we ons project bij TEGOVA”, aldus Jeroen van Vaerenbergh, project manager bij Ausy voor TEGOVA. “De website van TEGOVA was op dat moment op technisch vlak niet meer up-to-date en was klaar voor een nieuwe start. We namen zowel de backend applicatie als de publieke website onder handen en bouwden ze allebei op basis van Drupal. Samen met de klant planden we al het werk zorgvuldig in, inclusief een duidelijke mijlpaal- en projectplanning. Tijdens de ontwikkeling hadden we op regelmatige basis contact met de klant. Het project werd op tijd opgeleverd, in september 2021, en resulteerde in een gebruiksvriendelijke en makkelijk aanpasbare website.” 

podcast integratie.

TEGOVA: “Een van de dingen waarmee Ausy ons heeft geholpen, is het live zetten van onze podcast. Ze integreerden een module op de website waarmee we onze podcasts met een simpele klik op de knop kunnen uploaden op zowel onze site als op een aantal populaire streamingdiensten.”

“We hebben de website future-proof gemaakt”, zegt Jeroen. “Niet alleen wat betreft de functionaliteiten maar ook wat betreft features, flexibiliteit en vooral de technische opbouw. De website kan vele bezoekers uit alle landen aan, die indien nodig, tegelijkertijd kunnen inloggen en werken in het extranet. TEGOVA is nu echt klaar voor de toekomst.”

heb je nood aan advies?

trek aan de mouw van onze experten!

contact