samenwerken in de cloud.

Een van de bedrijven die al eerder de kracht van Google Workspace had ontdekt, is Randstad. Sinds 2012 maakt Randstad gebruik van diverse tools binnen het Google Workspace platform om samenwerking in de cloud mogelijk te maken. Dit met state-of-the-art veiligheidsmaatregelen zoals machine learning en AI. 

Met de implementatie van een online werkomgeving komen veel vragen om de hoek kijken. Vooral bij medewerkers die ineens in deze omgeving moeten gaan werken. Waar vinden zij hun documenten? Hoe delen ze een document met een klant? Er begint een nieuwe collega die nog nooit met Google Workspace heeft gewerkt: hoe moet het dan verder?

Voor al die vragen rondom Google Workspace staan wij klaar voor Randstad. “We helpen de organisatie in alle 38 landen”, vertelt David Criel, Service Delivery Manager bij Ausy voor Randstad. “Vragen die spelen worden vakkundig door ons support team opgepikt tot de eindgebruiker tevreden zijn melding afsluit.”

roadmap met nieuwe features

Met onze Google Workspace-kennis maken we altijd een roadmap voor klanten, zo ook voor Randstad. David: “Via deze roadmap kunnen medewerkers precies zien wat hen te wachten staat en welke nieuwe Google features voor hen van belang zijn. Wij horen ver van te voren van Google wat voor nieuwe plannen Google heeft. Er komt bijvoorbeeld iets tofs aan waarmee je via mail op een simpele manier een meeting time tussen personen kunt afstemmen.”

“In de toekomst willen we gaan inzetten op het inzichtelijk maken van de workspace-adoptie. Hoeveel procent van de medewerkers gebruikt na implementatie van Google Workspace nog Excel in plaats van Google Sheets? Wanneer we dit weten, dan kunnen we vervolgens inzetten op het verbeteren van de adoptie én het verlagen van de kosten voor de organisatie doordat er minder licenties gebruikt worden.”, aldus David.

heb je nood aan advies?

trek aan de mouw van onze experten!

contact