bewust géén devops engineer in dienst

Voor de klanten van Paddle is hun website een belangrijk communicatiekanaal. Het op Drupal gebaseerde content management systeem is daarom zo ontworpen dat zelfs mensen zonder technische voorkennis makkelijk een website kunnen bouwen. Het Paddle CMS Platform staat garant voor een optimale gebruikerservaring, en rekent op onze hulp om het platform stabiel en performant te houden via Devops as a Service (DaaS). 

Paddle heeft vandaag immers geen eigen DevOps-experten in dienst, en dat is een bewuste keuze, aldus Wouter Rummens, account manager bij Paddle: “Een DevOps engineer in dienst nemen zou ons niet de voordelen opleveren die we vandaag dankzij Ausy wél hebben. Via Ausy kunnen we vlot een beroep doen op 3 DevOps engineers. Als we een vaste collega in dienst zouden hebben, en het is plots heel druk of die persoon wordt ziek, dan zitten we mogelijks in nesten. Bij een groot probleem moet er namelijk heel snel gereageerd kunnen worden om een optimale klantenervaring te blijven garanderen."

“Daarnaast hebben we ook een partner nodig die ons advies kan geven in de snel veranderende digitale wereld van vandaag”, vertelt Wouter. “Een controleerbaar releaseproces is een must, en daarom hebben we onze klanten ingedeeld in types. De websites van overheden hebben bijvoorbeeld andere piekmomenten dan die van ziekenhuizen, dus zij kunnen perfect op andere momenten gereleased worden. Het is fijn dat er ook op die manier mee nagedacht wordt.”

ervaring en continuïteit als troef.

“Een grote meerwaarde is de uitgebreide ervaring van het DevOps-team. Ze nemen hun kennis van projecten voor andere klanten mee naar Paddle. Daardoor kunnen ze snel en overtuigd knopen doorhakken en bepaalde oplossingen voorstellen, omdat ze weten dat het bij een andere klant in een gelijkaardige situatie ook werkte."

heb je nood aan advies?

trek aan de mouw van onze experten!

contact