Op 1 juni vierden we feest met veel toeters en bellen, want Ausy steekt in een nieuw jasje! We gaan verder door het leven met een huisstijl die sterk aanleunt bij die van ons moederbedrijf, Randstad.

het nieuwe ausy by randstad.

Wat houdt die nieuwe huisstijl in? We hebben een nieuwe naam: Ausy by Randstad, maar ook een nieuwe website, logo én strategie. Vanaf nu focussen we als bedrijf enkel nog op het aanbieden van IT- en engineering oplossingen.

Logo AUSY by Randstad.
Logo AUSY by Randstad.

Die nieuwe strategie zorgt ook voor een herorganisatie binnen ons bedrijf, en we moeten afscheid nemen van een aantal diensten. 

Onze consultancy diensten binnen de domeinen HR, Finance, Sales & Marketing, Life Sciences en Interim Management worden overgenomen door Randstad Professionals. Al onze permanente rekruteringsactiviteiten worden ondergebracht bij Randstad Search & Selection.

een nieuwe focus: oneausy.

Dankzij deze rebranding zullen we nog nauwer samenwerken met ons moederbedrijf Randstad. Tegelijk laat onze vernieuwde focus ons toe om ons wereldwijd op de markt te positioneren als OneAusy: een betrouwbare partner die vooruitstrevende technologische oplossingen aanbiedt aan klanten, en op zoek gaat naar innovatieve projecten voor haar experten. 

Vanaf nu ligt onze focus 100% op het bedenken en implementeren van innovatieve technologische oplossingen door digitalisatie en engineering, zonder onze human touch te verliezen. Want we hebben nog altijd dat typische Ausy DNA in ons bloed, hé.

Tagline tech with personality.
Tagline tech with personality.

entrepreneurship, trust & teamwork.

Het OneAusy-project staat verder ook voor een internationaal gedeelde visie, identieke waarden en een duidelijke strategie, zonder de lokale specialisaties van ieder land uit het oog te verliezen. De kernwaarden van Ausy: entrepreneurship, trust en teamwork vormen steeds de rode draad doorheen dit verhaal, en zullen vanaf nu visueel ondersteund worden door een huisstijl die dicht bij die van Randstad aanleunt.

A man and a woman talking and laughing
A man and a woman talking and laughing

Wij zijn alvast laaiend enthousiast en helemaal klaar om dit nieuwe avontuur aan te gaan! Jullie ook?