Op maandag 9 november was het zover: onze eerste AUSY Talks! Bart De Smet vergezelde journaliste Astrid Roelandt in onze zetel om te praten over zijn rol als CEO van Ageas, de manier waarop hij de financiële crisis van 2009 aanpakte en de huidige pandemie. Of het een geslaagde editie was? Zeker en vast!

Wie is bart de smet?

Bart De Smet nam in 2009 de rol op van CEO van Fortis, dat in 2010 Ageas als nieuwe naam kreeg. Hij bracht na de financiële crisis terug stabiliteit in de groep en gaf een nieuw elan aan de verzekeringsgroep. 

Zijn aanpak? Met beide voeten op de grond blijven staan, open communiceren, samenwerken en belangstelling tonen voor brede maatschappelijke onderwerpen. Hij neemt naar eigen zeggen nog liever een slechte beslissing, dan helemaal geen.

Naast zijn carrière is Bart ook vader, grootvader, fietser, lezer en fervent supporter van van voetbalclub OH Leuven.

Bart De Smet

Hoe hield Bart het hoofd boven water tijdens de financiële crisis? Hoe hield hij zijn mensen aan boord? En hoeveel uren slaap verloor hij tussen 2007 en 2009? Alle antwoorden hoor je in het interview!

Nieuwsgierig naar meer?

Onze volgende AUSY Talks vindt plaats op 14 december. Astrid Roelandt verwelkomt op die dag Jacques van den Broek, CEO van Randstad NV, in de zetel. 
Jacques’ motto? Liever achteraf vergiffenis vragen dan vooraf toestemming. Wij zijn alvast razend benieuwd!