De ideale vakantiejob? Die vindt jobstudent Hendrik bij Ausy: relevante werkervaring gecombineerd met een op en top zomerse sfeer in een plezierig team.

Hendrik vervoegt het Business Support Team in het Ausy-kantoor in Leuven. Maar Hendrik is voor ons al lang geen onbekende meer. Hoe kwam hij terecht bij Ausy en hoe zien zijn dagen eruit?

Spoiler alert: ook na de zomer kon Hendrik ons niet lang missen... ;-)

Tussenstop voor start master in engeland.

Hendrik: “Na mijn banaba international management besloot ik om mijn master te halen aan de University of Worcester in Engeland. Ik zou pas een aantal maanden later aan dat buitenlands avontuur beginnen en had dus nog tijd om wat werkervaring op te doen en een centje bij te verdienen.”

“Ik stootte op een vacature voor Office Assistant en was meteen enthousiast. In de omschrijving kwam de ‘work hard, play hard’ mentaliteit sterk naar voren. Daar kan ik me helemaal in vinden. En als je in een vacature leest dat de collega’s haast verslaafd zijn aan koffiekoeken, dan weet je dat je in een toffe omgeving terechtkomt!”

Na een half jaar zwaaiden we Hendrik uit, maar het afscheid bleek niet definitief. Onlangs rondde Hendrik zijn master af en keerde hij terug naar België. Mét de ambitie om nog een laatste keer een toffe studentenjob te scoren.

Hendrik: “Dat ik opnieuw bij Ausy aan de slag kon, was echt een meevaller! Ik werd opnieuw met open armen ontvangen en voelde me direct weer thuis.”

A man focusing on his work.
A man focusing on his work.

Op de agenda: contracten, purchase orders en timesheets.

Hendrik: “Waar ik de laatste tijd vooral mee bezig ben, is ervoor zorgen dat bepaalde contracten ondertekend worden. Ik maak ook purchase orders aan, kijk ze na en stuur ze door. Verder mag ik ook de timesheets van onze consultants valideren.”

Of we Hendrik afbeulen? Nee hoor! Tussendoor is er uiteraard ook tijd voor wat plezier. Volgens Hendrik is dat een van de redenen waarom hij hier graag werkt.

Hendrik: “De sfeer onder collega’s is heel plezierig. Als de temperaturen de hoogte inschieten, is er altijd wel iemand die het initiatief neemt om een ijskar te laten langskomen op kantoor. En binnenkort organiseren de collega’s die jarig zijn tijdens de zomermaanden samen een barbecue. Heerlijk!”

“Ik heb al heel wat interessante mensen leren kennen, van wie ik veel geleerd heb. Zo breid ik mijn professioneel netwerk uit, wat een jonge starter als ik alleen maar ten goede kan komen!”

Met de familie naar frankrijk.

Welke job Hendrik hierna wil uitoefenen? Die vraag is nog moeilijk te beantwoorden: “Ik werk graag met mensen. Ik zie mezelf misschien wel terechtkomen in HR Business Consulting.”

Maar Hendrik heeft nog wel even tijd om op die vraag een antwoord te vinden: “Ik ga deze zomer nog met mijn familie een weekje naar Frankrijk. En voor de rest? Werken, werken, werken, maar met volle goesting! Als ik echt mag dromen, maak ik nog een mooie reis voor ik officieel het werkleven induik.”

Ondertussen een vaste waarde in #teamausy.

Leuk om weten: niet zo lang na ons gesprek met Hendrik, liep zijn vakantiejob ten einde. Maar zijn Ausy-hoofdstuk bleek nog lang niet afgesloten! Hij kwam vast bij ons in dienst en werkt vandaag als Senior Business Support Officer. Wat een happy ending!