Interim Management

Interim Management is een aparte dienst die we aanbieden over alle vakdomeinen en alle oplossingen heen. Deze dienst stelt leidinggevende tijdelijke medewerkers te werk. Mensen die op hoog verantwoordelijkheidsniveau functioneren, in partnership met andere leidinggevenden. Ze worden geselecteerd en begeleid door een team dat op dezelfde golflengte van ervaring en deskundigheid zit.

Je kan onze specialisten inschakelen voor diverse projecten:

  • Transitiemanagement: om de continuïteit in je bedrijf te waarborgen
  • Projectmanagement: om cruciale projecten succesvol te laten verlopen
  • Managementopdrachten: om ervaring tijdelijk aan boord te laten
  • Crisis- en change management: om mensen en afdelingen klaar te stomen voor de toekomstige herstructurering of sluiting van een bedrijf  

Voor wie de lat hoog legt

De managers die we uitsturen, hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in operationeel management. Ze zijn meer dan louter adviserende consultants: ze draaien mee in het bedrijf, nemen – onafhankelijk – beslissingen en dragen de operationele verantwoordelijkheid voor het project.

Onze managers werken op zelfstandige basis of via een managementvennootschap: geen hoofdbrekens dus over loonadministratie, sociale lasten of verzekering. Tijdens de opdracht kunnen de managers een beroep blijven doen op de dienst Interim Management voor advies en technische ondersteuning.

Wat telt, is het resultaat

  • Fase 1: projectdefinitie
  • Fase 2: selectie van de geschikte interim manager
  • Fase 3: uitvoering van de opdracht
  • Fase 4: eindevaluatie

AUSY Interim Management begeleidt je doorheen het volledige proces. Bovendien zijn we een "4 star certified member" van Federgon Interim Management.

Neem contact op!

Ben je een interim manager en wens je een kennismakingsgesprek of ben je op zoek naar een geschikte interim manager voor een specifieke missie? Neem dan contact met ons op!

Werkgever
Interim manager
Slechts één bestand
32 MB limiet.
Toegelaten formaat: txt pdf doc docx.
Policies & captcha
Ja, ik wil deel uitmaken van de database van Ausy en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/nl/privacy-policy​​​​​​​