Je surfde naar de DataFlow- of ONE Agency-website en komt op deze pagina terecht - huh!?

Vraag je jezelf nu af wat je fout deed? Niet doen. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Op 2 oktober 2017 zetten we een streep onder onze merken DataFlow en ONE Agency. Voortaan zijn wij “gewoon” AUSY Belgium. Een full-service IT-bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale AUSY Group.

Op onze blog vind je het volledige verhaal achter onze merkvereenvoudiging.

Thursday 20 Apr 2017 18:00
AUSY Belgium Esperantolaan 8, 3001 Heverlee
Prijs: gratis
Maximum aantal deelnemers: 60
Interessant voor: (game) developers, designers, product owners

Over de spreker

Leen Segers

Leen Segers is een oude bekende uit de Belgische startup scene. In 2007 was ze een van de eerste key hires om het commercieel department van Netlog mee te helpen uitbouwen in Europa.

4 jaar later trok ze naar London om letterlijk achter de schermen te kunnen kijken van de grootste mediabedrijven: zowel technisch op technisch als op strategisch vlak. 

Ze keerde terug naar België in 2014 om naast Robin Wauters, Tech.eu te leiden als COO. Eind 2015 genoot ze van een eerste reiservaring in VR. Ze was meteen overtuigd dat de toekomst van online video virtueel is.

Leen houdt ervan vintage te combineren met nieuwe designstukken, zowel in interieur als kledij. Echt genieten doet ze van een dag die start met joggen op het strand, langs de zee.

Mis geen enkele Tech Talk