DataFlow en ONE Agency: over en uit

01-10-2017 10:18
|
Lezen in 2 minuten
|

AUSY is een full-service IT-bedrijf

Vanwaar de beslissing om niet meer verder te gaan met de merken DataFlow en ONE Agency? Eenvoudig gezegd: AUSY is geëvolueerd naar een full-service IT-bedrijf en het onderscheid tussen de 2 merken vervaagde. De merkvereenvoudiging is dus een logische stap.

Onze CEO Andy Stynen licht het verder voor je toe: “De voorbije 2 jaar namen we met ons bedrijf een aantal belangrijke stappen die ervoor gezorgd hebben dat we zijn geëvolueerd naar een geïntegreerd full-service IT-bedrijf. Dat heeft ons geholpen om een sterke groei neer te zetten, zowel op omzet als rentabiliteit.

We blijven dus resoluut kiezen voor een geïntegreerde aanpak. Onze huidige klanten profiteren vandaag al van die aanpak. De merkverandering maakt die visie ook voor de buitenwereld duidelijk.

Consortia NovaComm en kañooh gaan binnen AUSY wel verder onder hun eigen naam. We willen daarmee aantonen dat we ook in de toekomst nog steeds de rol van accelerator op ons zullen nemen en openstaan voor nieuwe initiatieven, al dan niet met een eigen merknaam.

Geen kant-en-klare oplossingen

Klinkt allemaal mooi op papier, maar werkt dat ook in de praktijk? Ja, hoor! Daar zorgen onze collega’s Fabio, Tom, Wim en Sam voor. Respectievelijk 2 Customer Success Managers en 2 Technical Solutions Architecten die de geïntegreerde aanpak mee uitdragen.

Samen met de verschillende delivery teams zorgen zij ervoor dat AUSY vandaag een volledig en geïntegreerd antwoord kan bieden op problemen van klanten, eerder dan louter een kant-en-klare oplossing.

“Wat een goed idee!”? Dat vinden wij ook!