Indipendi: topdeals voor straffe freelancers

Indipendi

 

Dagelijks zijn er heel wat freelancers voor AUSY aan de slag en die willen we graag bedanken. Daarom ontwikkelden we Indipendi: een handige app waar je verschillende deals kan scoren. Hebben? Zeker!

Voor AUSY-freelancers zijn er bovenop de voordelen die iedereen kan gebruiken ook exclusieve deals bij topmerken in diverse sectoren: automotive, elektronica … Maar iedereen is welkom om de app te gebruiken, of je nu voor AUSY werkt of niet.

Wat moet je doen om deze kortingen te krijgen?

Simpel:

  1. Download de app van de Play Store of App Store
  2. Registreer je
  3. Profiteer van de deals!

Werk je niet voor AUSY, maar wil je genieten van alle exclusieve voordelen die Indipendi biedt? Dan raden we je aan om onze jobs te bekijken ;-)

Hoe werkt de app?

Heel eenvoudig! Zodra je de app downloadt, krijg je een korte tutorial te zien. De app werkt intuïtief, waardoor je vlot de deals vindt waar je naar op zoek bent.

De Indipendi-app bevat deals voor iedereen die de app downloadt en zich registreert. Op basis van die registratie weet de app of je voor AUSY werkt of niet. Werk je als freelancer voor AUSY, dan krijg je meteen na registratie toegang tot alle deals.

 

Indipendi op Google PlayIndipendi op de App Store

Enkele deals:

Screenshot Indipendi Screenshot Indipendi Screenshot Indipendi Screenshot Indipendi Screenshot Indipendi Screenshot Indipendi Screenshot Indipendi Screenshot Indipendi