IT

Zo leuk was Hercules Trophy 2017

 

Bij welke uitdagingen zetten we ons beste (sportieve) beentje voor?

Waterratten, sportievelingen of dare devils: er was voor ieder wat wils!

Racen in een buggy was een van de opdrachten die onze collega’s het meeste konden smaken. Uit die buggy donderen leverde collega Evelien helaas wel een bezoekje op aan de EHBO-post. Maar ze krijgt zonder twijfel ook eeuwig respect van haar teamleden: ze sprong onmiddellijk terug in de buggy en bracht de uitdaging tot een goed eind.

Wat een madam!
 

Hercules Trophy 2017 Flip It

 

Bij proeven zoals Flip It (een holle kubus die je met je team zoveel mogelijk moet doen kantelen) en Cross Country (een uitdagende obstacle race) stond teamwerk centraal. Maar hé, da’s geen probleem voor ons: geraak je niet voorbij een hindernis? We duwen en trekken tot het lukt!

Collega’s die deelnamen aan de Car Pulling of Adrenalator gingen tot uiterste van hun fysieke kunnen. En het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat het paaldansen vooral op onze lachspieren werkte?
 

Hercules Trophy 2017 Sup

 

 

Niet alleen inspanning, ook ontspanning

Plezier maken en samen lachen staan sowieso centraal tijdens de Hercules Trophy: de hele dag door gooiden we onze dansbenen los op de opzwepende platen die de dj’s door de boxen knalden. Die spierpijn, komt dat door de proeven of door al dat gedans?

We sloten de dag samen af met een smakelijke barbecue en een verfrissende gin tonic, een spannende prijsuitreiking en een toffe fuif. We waren doodop, maar kropen voldaan ons bed in met een pak fantastische herinneringen.

Hercules Trophy, tot volgend jaar hé!

Nagenieten of de dag mee beleven? Check de foto’s en filmpjes!

Lees verder

Mike and Thomas laughing
Als collega’s vrienden worden: de bromance van Mike en Thomas
#friendship #bromance
Bedrading
3 vragen aan Support Engineer Maarten
#support #consultancy
typewriter - blue
Digital Savviness Academy: antwoord op digitale transformatie
#IT #digitalsavvinessacademy