Human Resources

Voortdurend in contact met onze HR-consultants

Elk bedrijf, van kmo tot multinational, heeft een uitgekiend HR-beleid nodig. Human resources is namelijk een departement dat essentieel is voor de goede werking van een onderneming. Dat is ook de reden waarom AUSY heel wat aandacht besteedt aan de rekrutering van haar HR-consultants én aan de relatie met hen. We werpen een blik op de werking van het vakdomein HR binnen AUSY.

Tech: top HR-consultants

Binnen het vakdomein HR zijn we gespecialiseerd in  de rekrutering van HR-consultants en -freelancers. Het is belangrijk dat de kandidaten niet alleen expert zijn in een of meerdere HR-domeinen. Ze moeten ook de waarden delen die aan de functie verbonden zijn.

“Kandidaten moeten hulpvaardig, empathisch, open-minded en loyaal zijn”, vertelt Barbara van Drooghenbroeck, Business Development Partner bij AUSY.

Touch: consultants staan altijd in contact met hun werkgever

Rekrutering betekent voor ons eerst en vooral een continue opvolging en visibiliteit. Er vinden regelmatig afspraken met consultants plaats vooraleer er over een vacante positie wordt gepraat.

“Het essentieel om een band te creëren met de personen die we aan het werk zetten (ongeacht de opdrachten) en die te behouden gedurende de volledige samenwerking met AUSY”, aldus Barbara.

Consultants in de watten gelegd

AUSY nodigt (toekomstige) consultants bovendien uit om workshops en infosessies over diverse HR-topics bij te wonen.

Alle consultants die een opdracht uitvoeren, worden uiteraard regelmatig opgevolgd. “Als werkgever voorzien we verschillende evaluaties per jaar, definiëren we vooraf doelstellingen en vragen en verwerken we feedback tijdens de volledige looptijd van de opdracht”, licht Barbara toe.

Ook tijdens de CoDay (Consultant Day), een dag gericht op opleidingen en persoonlijke ontwikkeling, vinden er gesprekken plaats met de consultants. Verder organiseert het vakdomein HR elk jaar een teambuilding voor de ongeveer 120 consultants en freelancers.

“Die momenten zijn belangrijk: ze laten toe om onze consultants beter te leren kennen, maar ook om er volwaardige collega’s van te maken”, benadrukt Barbara. Deze formule wérkt, want de consultants zijn meer dan tevreden: “We krijgen altijd heel positieve feedback. De consultants zijn ultra gemotiveerd en doen over het algemeen heel wat voorstellen voor de volgende evenementen”, besluit Barbara.

En nu jij?

Ben je ervan overtuigd dat jij ook de nodige dosis “AUSY” in je hebt zitten? Zoek in onze vacatures en vind een nieuwe uitdaging!

Lees verder

Kantoor Gent
Daarom komen we zelfs op maandag graag werken
#teamAUSY
CoDay: leerrijke dag speciaal voor onze HR-consultants
#Human Resources #Team building
Mentale overbelasting: de opmars van de Homo Interruptus
#Human Resources #Education