IT

Shivan: security expert in wording. Zo pakt hij dat aan.

Shivan: “Na het middelbaar zette ik mijn cv online en iets later kon ik starten als 1st line consultant. Ik heb nooit een informaticaopleiding gevolgd, maar was wel altijd al geïnteresseerd in IT. Ik koos misschien niet de makkelijkste weg, maar joeg wel mijn droom na. En daar ben ik fier op!”

Lat hoog leggen en alles geven

Op de vraag hoe hij dat in hemelsnaam allemaal voor mekaar kreeg, heeft hij een eenvoudig antwoord klaar: “Je moet er gewoon 100% voor gaan!”

Shivan: “Ik heb de lat voor mezelf altijd hoog gelegd. Je leert alles natuurlijk niet vanzelf. Ik moet toegeven dat ik de materie heus niet altijd zo moeilijk vond.”

“Tijdens mijn eerste job bleek al snel dat mijn kennis uitgebreider was dan verwacht werd van een 1st line consultant. Ik groeide dus vlot door naar een 2nd line functie.”

Kunnen bijleren is een must

“Ongeveer 3 jaar na de start van mijn carrière nam recruiter Eveline van AUSY contact met me op. Na het eerste gesprek was ik overtuigd.”

“Waarom? Ze legde de nadruk op wat AUSY voor mij kon betekenen en luisterde naar wat ik wilde bereiken. Die manier van werken spreekt me aan.”

Vandaag werkt Shivan als Network & System Administrator bij Samsung: “Ik bied alle vormen van support voor de medewerkers van Samsung in Diegem en Brussel. Verder onderhoud en beveilig ik onder andere ook verschillende systemen.”

Shivan gaat verder: “Het technische aspect vind ik het leukste aan de job. Er kruisen problemen mijn pad waar ik weinig tot niets over weet. Ik kan dan op zoek gaan naar oplossingen en leer enorm veel bij!”

Extra opleiding via Competence Center

Via ons Competence Center breidde Shivan zijn kennis verder uit. Een absolute meerwaarde, als je het hem vraagt: “Zeker de cursus routing & switching kwam van pas. Omdat ik nooit IT heb gestudeerd, miste ik die kennis toch wel wat.”

En wat mag de toekomst nog brengen? Shivan ziet het groot, of wat had je verwacht: “Nu ben ik meer een allround IT’er, maar ik wil een echte security expert worden.”

Zo’n ambities kunnen we alleen maar aanmoedigen!

Lees verder

Mike and Thomas laughing
Als collega’s vrienden worden: de bromance van Mike en Thomas
#friendship #bromance
Bedrading
3 vragen aan Support Engineer Maarten
#support #consultancy
typewriter - blue
Digital Savviness Academy: antwoord op digitale transformatie
#IT #digitalsavvinessacademy