IT

Stefanie is ervoor gemáákt om Customer Proxy te zijn

Als je elke dag geduldig van Antwerpen naar Leuven tuft, dan moet je job wel écht de moeite waard zijn. Hoog tijd dus om Jack of all trades Stefanie te vragen om haar afwisselende job wat meer toe te lichten.

Stefanie: “Ik heb Japanologie gestudeerd. Toen ik ongeveer 10 jaar geleden een fansite wou maken voor een Japanse muziekband, kwam ik in de wereld van webdesign terecht. Vandaag ben ik bij AUSY Solutions aan de slag als Customer Proxy, en daar ben ik trots op!”

“Als mensen die jobtitel horen, weten ze vaak niet wat ze zich daarbij moeten voorstellen. Ik doe van alles en nog wat, en dat is net wat deze job voor mij zo leuk maakt!”

“Eigenlijk word ik ingezet daar waar handen tekort zijn.”

Net omdat Stefanie zichzelf omschrijft als Jack of all trades, is deze job haar op het lijf geschreven. Een greep uit haar takenpakket:

  • (Drupal-)websites testen
  • Webmastering
  • Drupal-opleidingen geven
  • Analyses maken
  • Communicatie met de klant en het team
  • De project manager helpen waar nodig
     

Trek je plan!

Stefanie gaat verder: “Je moet dus van alles een beetje weten, maar ook willen bijleren.”

“Verder is het in deze job ook belangrijk dat je je plan kan trekken. Als ik bijvoorbeeld een website test, zoek ik zelf uit hoe de site in elkaar zit. Ook als ik een handleiding moet schrijven, is het belangrijk dat ik zelfstandig kan werken.”

Waarom werkt Stefanie graag voor AUSY? “Op de website zag ik met welke klanten AUSY werkt. Ik was al meteen enthousiast!”

Opleiding tot project manager

Stefanie: “Er is ook voldoende ruimte om door te groeien. Zo volg ik momenteel via AUSY een opleiding tot project manager. We werken samen in groepjes, maar krijgen ook individuele opdrachten. We leren onder andere wat de valkuilen zijn en hoe je met klanten omgaat.”

Wil Stefanie dan op termijn ook graag doorgroeien naar project manager? “Ja! Dat lijkt me een hele mooie stap in mijn carrière. Hoewel ik nu merk dat ik analyses maken óók heel leuk vind. Gelukkig heb ik nog even tijd om te beslissen welke richting ik uit wil!”

Lees verder

2 people working with post-its on a wall
Hoe maak je je bedrijf écht agile?
#agile
6 people icons in a grid
Van apothekersassistente tot helpdesk support
#Collega #IT
A black and white picture of Sam in the woods
Eerst de IT’er van de familie, nu ook bij AUSY
#collega #IT