IT

Maak je klaar voor Drupal 9 (e-book)

E-book voor websitebeheerders en developers over de impact van Drupal 9

Het is weer bijna zover: een nieuwe Drupal-versie staat voor de deur! Eigenaars van Drupal-websites proberen de kost van een upgrade in te schatten en ontwikkelaars zien een hoop werk verschijnen. 

Maar niets is minder waar! 

De aanstaande upgrade van Drupal 8 naar Drupal 9 belooft een gemakkelijk klusje te worden en onderscheidt zich daarmee van eerdere upgrade-trajecten. Kan je dan gewoon achterover leunen tot aan de release van Drupal 9 in juni 2020? Nee, dat nu ook weer niet. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Kobe, Software Engineer bij AUSY: “Drupal is met de jongste versie een nieuwe, verfrissende weg ingeslagen, een die het leven van alle partijen gemakkelijker belooft te maken. Degelijk onderhoud van een project en voorbereiding worden beloond en maken het upgrade proces een pak evidenter. Het up-to-date houden en correct gebruik van Drupal zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Die mentaliteit dragen we bij AUSY hoog in het vaandel. Vanuit onze Drupal-expertise met projecten voor onder andere Vlaams Verkeerscentrum en Kom Op Tegen Kanker, schreven we dit e-book over de impact die de upgrade naar Drupal 9 zal hebben.”
 

Cover e-book Drupal 9


 

Wat vind je terug in onze whitepaper?

 • Drupal 8 wordt end of life in november 2021. Waarom is deze versie zo’n kort leven beschoren? We gaan dieper in op de rol die het Symfony framework speelt om de veiligheid van Drupal te garanderen.
   
 • De komst van Drupal 9 is hét geschikte moment om de codebase te evalueren en op te schonen. Hoe doe je dat op een veilige manier?
   
 • Waarom is het aangeraden om te upgraden naar Drupal 9? Wat zijn de consequenties als je dat niet doet? En wat met het upgraden van Drupal 7 websites?
   
 • Wat zijn de vereisten die een zorgeloze upgrade van Drupal 8 naar Drupal 9 garanderen?
   

Download het Drupal 9 e-book

Bereid je nu al grondig voor op de upgrade naar Drupal 9! Vul het downloadformulier in. Enkele ogenblikken later vind je het e-book in je mailbox.

Veel leesplezier!

Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy

Lees verder

A line of old laptops
Van floppydisks tot Java developer: collega Tom over zijn carrière
#IT #javadeveloper
A woman working from home
Freelance in tijden van corona: tips en deals om deze periode door te komen
#freelance #indipendi
Jentl & Christophe in front of the Proximus logo
Werken als account manager: I see Proximus people
#Proximus #accountmanagers