IT

Digital Savviness Academy: antwoord op digitale transformatie


 

Termen als API, IoT, Big Data en AI zijn voor nerds? Think again

Elke dag word ook jij geconfronteerd met de voortdurende digitale vernieuwing. Chatbots die je bijstaan bij het online bankieren, een slim camerasysteem van Colruyt om je groenten en fruit te scannen of Netflix die je nieuwe series aanraadt op basis van je kijkprofiel: digitale transformatie is alomtegenwoordig.

Die tendensen zijn here to stay en dringen zeker ook je werkplek binnen. Slimmer, efficiënter en economischer zijn in dit geval de sleutelwoorden. Wil je dus zeker zijn van een voorsprong in de arbeidsmarkt, dan ben je maar beter mee met de laatste digitale trends en ontwikkelingen.

Om onze consultants die voorsprong te garanderen, richtten we onze eigen Digital Savviness Academy op. Lees er alles over!

Wanneer ben je digital savvy?

Google ‘digitale transformatie’ en je stoot onmiddellijk op tips & tricks, je kan inschrijven voor tal van opleidingen en het ene agency na het andere claimt de beste partner te zijn om via digitale technologie bedrijfsprocessen te verbeteren. 

Wat dat rondje Googlen vooral duidelijk maakt, is dat digitale transformatie elk bedrijf op de hielen zit. 

Andy Stynen, CEO van AUSY: “Bij onze klanten merken we dat op verschillende manieren. Het valt op dat onze klanten steeds meer nood hebben aan een geïntegreerde totaaloplossing. Digital is steeds de rode draad.

“De skills die onze consultants nodig hebben om de klanten de best mogelijke service aan te bieden, evolueren dus ook”, vertelt Andy. “Digital savvy zijn wordt als het ware een kerncompetentie.” 

“Wil dat zeggen dat iedereen zich dan maar moet omscholen tot IT’er? Neen, zeker niet. Het gaat erom dat je weet hoe bepaalde digitale ontwikkelingen een strategische meerwaarde kunnen bieden voor de business challenges die je pad kruisen. Om onze consultants die inzichten bij te brengen, zetten we dus de Digital Savviness Academy op poten.” 


 

Ken

"Met enorme snelheid verandert de digitale vooruitgang de werkomgeving, de samenleving en ons als persoon. Ik vind het dan ook zeer belangrijk om mee te zijn met deze veranderingen, zodat Ik kan blijven inspelen op de nieuwe wensen en verwachtingen die worden gecreëerd. De Digital Savviness Academy kan hierin een belangrijke rol spelen."

De Academy in een notendop

  • Onze mensen doorlopen 3 niveaus, van digital awareness tot verregaande digitale expertise.
     
  • Tijdens het traject selecteren we voor onze consultants de meest relevante bestaande opleidingen bij erkende organisaties. Die opleidingen brengen we onder in verschillende leerpaden en leermethoden.
     
  • Denk aan leermomenten over digital transformation, data-driven decision making, big data en digital media technology.
     
  • Voor elke opleiding die onze consultants tot een goed einde brengen, ontvangen ze een AUSY-certificaat. Absoluut een meerwaarde op hun cv! Bepaalde projecten komen ongetwijfeld makkelijker hun richting uit. Zo krijgt hun loopbaan een echte boost.

AUSY onderschrijft charter Be The Change

Dat digitale transformatie een blijvende impact zal hebben op de arbeidsmarkt, daar is ook Agoria van overtuigd. Zij nemen het voortouw in de ontwikkeling van een digital skills passport, dat een overzicht geeft van iemands digitale skills. Tevens hebben we deze skills gemapped op onze Digital Savviness Academy.
 
AUSY zetelt mee in het Digital Industries Committee en onderschreef het Be The Change charter. Op die manier maken we duidelijk dat we ons engageren om onze consultants voor te bereiden op de arbeidsmarkt van morgen. Lees welke engagementen we aangaan

Jeroen Franssen

"De digitalisering en economische dynamiek zullen een impact hebben op de inhoud van bijna alle functies, op alle niveaus. Het gemiddelde gewenste niveau van digitale competenties neemt toe, evenals het gemiddelde gewenste niveau van algemene competenties. Er is verandering op til voor alle werknemers. Met dit initiatief positioneert AUSY zich als pionier op het vlak van ‘upskilling’. Het bedrijf bereidt haar medewerkers hiermee goed voor op de toekomstige veranderingen."

Ook digital savvy worden?

De Digital Savviness Academy is een van de perks van werken bij AUSY. Stap mee in het traject en bereid je voor op een carrière die deuren opent!

Lees verder

2 people working with post-its on a wall
Hoe maak je je bedrijf écht agile?
#agile
6 people icons in a grid
Van apothekersassistente tot helpdesk support
#Collega #IT
A black and white picture of Sam in the woods
Eerst de IT’er van de familie, nu ook bij AUSY
#collega #IT