IT

7 tips die van je start-up een succes maken

Mike, Frederik en Gijs uit: 3 mannen die op een gegeven moment besloten om meer te doen met dat ene idee dat broedde in hun hoofd. Ze zetten hun eigen start-up op poten en delen met jou 7 insider tips die bijdragen aan het succes van elke start-up. Aan jou om er iets mee te doen!

 

AUSY Belgium Infographic Start-ups

 

 

Over Gijs, Mike en Frederik

Gijs werkte vroeger als Demand Manager bij AUSY. Hij verliet het bedrijf om zich volledig te richten op de missie van Prezly.com: merken helpen om hun verhalen verteld te krijgen. Vandaag is Prezly een bootstrapped, product first en verspreid bedrijf met meer dan 20 medewerkers. Prezly bedient klanten zoals Emirates, Samsung, IKEA, Volkswagen en ABC.

Binnen een industrie die houdt van profielen en hokjes, profileert Mike zich graag als een manusje van alles, als een generalist. Developer, project manager, team lead, scrum master of hoe je het ook wil noemen: hij bouwt dingen en helpt organisaties om betere software op te leveren.

Frederik houdt van sport, coaching en open source software. Hij is de avontuurlijke echtgenoot van een huisarts en papa van 2 jongens. Efficiënt zijn is dus noodzakelijk. Ook op professioneel vlak houdt hij daaraan vast. Frederik is analytisch, doelgericht en proactief. Hij motiveert teams en drijft hen tot de beste resultaten. Frederik is momenteel Project Manager bij AUSY voor Informatie Vlaanderen en streeft mee naar een “Radicaal Digitaal Vlaanderen” tegen 2020.

Lees verder

A girl codig
Rendeert mijn website?
#IT #websites
A team brainstorming around a whiteboard with posters on it.
Rollen in een web development team
#IT #webdevelopment
2 laptops next to each other and some papers
Werken als IT'er volgens Abdel: altijd blijven leren
#IT #collega