IT

AUSY Belgium en Randstad Professionals integreren activiteiten

Dankzij de rebranding kunnen we namelijk nog meer uitpakken met een geïntegreerd, full-service verhaal. We zijn dan ook helemaal klaar voor de volgende stap: AUSY Belgium neemt Randstad Professionals over.

In de loop van 2018 integreren beide bedrijven hun bestaande, sterk complementaire activiteiten in België onder de merknaam: AUSY, a Randstad company.

Deze integratie is een duidelijk antwoord op de toenemende nood aan externe hooggeschoolde experten. Dankzij de knowhow van Randstad Professionals zullen we niet alleen experten tewerkstellen binnen IT, maar ook binnen Engineering, HR, Finance, Sales & Marketing en Life Sciences. Daarnaast willen we nog meer inzetten op het uitvoeren van volledige projecten met resultaatsverbintenis.

Overname realiseert groeiambitie

Andy Stynen, CEO AUSY Belgium: “Ik heb nooit een geheim gemaakt van onze groeiambitie. Specifiek besloten we begin dit jaar dat we in 2020 de kaap van 1350 consultants willen bereiken. Dat is een verdubbeling op 3 jaar tijd.”

“Dankzij de overname maken we die ambitie al in 2018 meer dan waar. AUSY, a Randstad company zal meer dan 1600 experten tewerkstellen.”

Positief signaal voor klanten en medewerkers

Deze geïntegreerde aanpak biedt AUSY, a Randstad Company de mogelijkheid om haar klanten nog beter te servicen. We nemen meer en meer de rol op ons van partner en helpen klanten hun uitdagingen het hoofd te bieden dankzij innovatieve oplossingen en diensten. Dankzij onze digitale ervaring vormen we de brug tussen bedrijfsdoelstellingen en technologie.

De overname is ook een positief signaal naar onze medewerkers toe. Zij maken deel uit van een stabiele en groeiende organisatie. Onder andere via tal van teamevents blijven we er een erezaak van maken om een toffe werkomgeving te creëren. Bovendien liggen talrijke (internationale) carrièremogelijkheden nog meer binnen handbereik.

Randstad Holding meerderheidsaandeelhouder AUSY Group

De integratie volgt als een logische stap nadat, sinds januari dit jaar, de Franse AUSY Group een volwaardige dochteronderneming is van Randstad Holding. Doordat AUSY o.a. gespecialiseerd is in complexere dienstverlening binnen IT en engineering, brengt het bedrijf extra expertise binnen bij Randstad Holding.

Lees verder

Mike and Thomas laughing
Als collega’s vrienden worden: de bromance van Mike en Thomas
#friendship #bromance
Bedrading
3 vragen aan Support Engineer Maarten
#support #consultancy
typewriter - blue
Digital Savviness Academy: antwoord op digitale transformatie
#IT #digitalsavvinessacademy